Marmaris tatilin en çok gidilen yerlerinden bir tanesi ve yurt içi ve yurt dışında nerede ise 5 milyon ziyaretçisi var ve sadece kalmak tatil yapmak için gelenler değil bunlar tarihi araştırmak eserleri incelemek ve doğaya karışmak için gelenler de bir hayli çok. Marmaris otelleri her geçen gün artan müşteri potansiyeli ile yenilenme sürecine girerek yeni projelere imza atmaktadır. Kısacası her zaman her şartta gidilecek yerlerin en başında.

En İyi Marmaris otelleri = Turunç Otel Marmaris Her Şey Dahil, Kervansaray Marmaris Her Şey Dahil, Martı La Perla

Bodrum için ''turist yuvası'' tanımını yapsak herhalde yalan söylemiş olmayız. Hem yerli turist bakımından, hem de yabancı turist bakımından çok zengin bir tatil beldesi Bodrum. Bodrum otelleri yabancı turistlerin gelişi haliyle yerli turistleri de buraya çekiyor. Birbirinden güzel plajları, akla hayale sığmayacak güzellikte koyları ile Bodrum bir kere de olsa gidip görülmesi gereken bir yer Bodrum.
En İyi Bodrum otelleri = Royal Asarlık Beach Ultra Her Şey Dahil, La Blanche Otel, Doria Hotel Bodrum 201.40 TL Oda Kahvaltı

Kuşadası tatil beldelerinde aktiviteleri en yüksek olan tatil yerleşkelerinden bir tanesidir ve bir çok program ile sizler hem tatilinizi yaparak kafanızı dinlendirirsiniz. Kuşadası otelleri hem de aynı zaman da birden çok aktivite ile birçok insan ile kaynaşır ve tatilinizi daha da eğlenceli mutlu ve doya doya geçirirsiniz. Son dönemde artan popülerliği ile de ünlü turistlerin gözdesi haline gelmektedir.

En İyi Kuşadası otelleri = Richmond Ephesus Resort 170.00 TL Her Şey Dahil, Sealight Resort Hotel 198.00 TL Ultra Her Şey Dahil, Kuştur Tatil Köyü 221.00 TL Her Şey Dahil

Yazının tamamı cantatil.comdan referans alınarak derlenmiştir.