Temeli Eskişehir’de atılmış bir firmadır. İlk olarak 1985 yılında lojistik konusunda bu sektöre giriş yapmıştır. Firma hayallerini ve hedeflerini iyi belirlemiş ve bu hedefler doğrultusunda her geçen gün yol kat etmiştir. Kuruluşundan sonra ilerleyen zamanlarda 2006 yılında biraz daha genişlemek ve büyümek için vinç işletmeciliği alanında bir girişim yapmıştır. işletmeciliği yolunda güzel yollar katetmiş ve bir başarı elde etmiştir. Bu başarısının devamı olması için çalışmasından ve disiplininden hiç ödün vermemiştir. İstikrarlı olması ve çalışmalarını düzenli yapması bir tercih edilme konusunda onu üst sıralara taşımıştır.

Firma’nın Verdiği Hizmetler Nelerdir?

İlk kurulmasında amacı lojistik alanında hizmet vermek olan firma başarısı ve istikrarı ile daha sonra büyümeye başlamıştır. Bu büyümenin içerisinde vinç hizmetleri, depolama hizmetleri, taşımacılık hizmetleri ve nostalji olarak adlandırabiliriz. Bu hizmet gruplarının içerisinde vinç hizmetlerinin çeşitleri ve taşımacılık hizmetlerinin çeşitleri mevcuttur. Bu hizmetlerinin yanında bir de vinç kiralama şeklinde hizmet vermeye başlamışlardır. Hizmetlerinde ve çevre iller arasında güzel bir olumlu tepki toplamış ve kalitesini göstermiştir.

Can Lojistik Hedefleri

Bir yarış içerisinde olduğumuz dünyada her geçen yeni şeyler çıkmakta ve bizde bu yenilikleri takip etmek zorundayız. Firma olarak, aynı iş grubu içerisinde rakiplerimizden bir farkımız olması için bu gerekmektedir. Eskişehir vinç ve lojistik konusunda bir marka olan Can lojistik bu kalitesine devamlı yenilikler katarak bulunduğu konumdan daha yükseklere çıkmayı hedeflemektedir. Hedefleri konusunda geri dönüşlere ve müşterilerinin fikirlerine önem vermektedir. Bu hedeflerini gerçekleştirmesi ve başarısının devamını dileriz.

Nasıl İletişim Kurabilirim?

Her gün teknoloji gelişmekte ve bu gelişmeler ile iletişim kurmak daha da kolaylaşmaktadır. İstediğiniz kişi ile iletişim kurmak artık tek tuşa dokunmak kadar kolaylaşmıştır. Eskişehir’de oturuyorsanız veya yakın çevredeyseniz adresimize çay içmeye bekleriz yahut canlojistik.com sitesinden bize bakabilirsiniz ya da burada bulunan sabit telefondan da ulaşabilirsiniz. Bu kadar kolaylık içerisinde marka ve kalite konusunda istediğiniz firmayı tercih edebilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin diyoruz.