Ülkemizde komedi yapımlar arasında son yıllar içinde en çok ilgi gören serilerden birisinin de Çakallarla Dans olduğunu söylemek pek yanlış olmayacaktır. Film komedi türü yapımlar arasında yer almış olsa da, çeşitli macera ve aksiyon bölümleriyle de izleyiciyi memnun etmeyi başarıyor. Büyük bir hayran kitlesi bulunan yapımın son filmi Sıfır Sıkıntı Çakallarla Dans 5 Aralık 2014 tarihinde izleyici karşısına çıkacak. Diğer iki filmdeki gibi bu yapımda da farklı bir olaya değinilmiş ve bunun üzerinden gidiliyor. Filmde bulunan dört ana karakterden birisi olan Del Piero Hikmet’in vapurda görmüş olduğu Mihriban’a ilk görüşte aşık olması ve hayatında ilk kez bu duyguyu yaşaması üzerinden senaryo devam ediyor. Sıfır Sıkıntı Çakallarla Dans yapımında yer alan Mihriban’ın dilsiz olması ve annesinin ölmeden önce son bir kez onun konuşmasını duymak istemesi ise yine heyecan dolu maceraları beraberinde getirecek. Çakallık yapmaya son veren dörtlü, yüklü miktarda para bulması gerektiği için yine çeşitli işlerin peşine düşecekler. İzleyicileri yine heyecan dolu bir komedi yapımın beklediğini söylemek yanlış olmayacaktır. Filmin başrol kadrosu ve ekip yine aynı şekilde kalmış durumda bu filmde de kendisini göstermeye devam edecek. Çakallarla Dans Sıfır Sıkıntı izle vizyona girmesine aylar kala seyirciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Diğer iki filmi gibi, çıkacak olan bu son filmin de kaliteli bir yapım olacağı kuşkusuz.

İspanya sinemasının bugüne kadar en çok tartışılan yapımları arasında yer alan Bir Kadının Seks Günlüğü, gerek gerçek hayattan esinlenmiş olması gerekse pek çok tabuya farklı yönlerden gerçekleştirdiği yaklaşımı ile modern sinema tarihinin unutulmaz filmleri arasında yer alıyor. Belen Fabra’nın canlandırdığı Val karakteri, oldukça iyi bir eğitim düzeyine sahip ve yöneticilik hayatının doruklarına tırmanan bir kadındır. Fakat genç kızlık döneminde keşfetmeye başlayıp an itibarı ile tamamen farkına vardığı nemfoman ya da farklı bir deyişle seks bağımlısı olması, hayatını bambaşka bir yöne doğru sürüklemesine ve yaşadığı enteresan cinsel birliktelikleri günlüğüne aktarmasına sebep olmaktadır. Seksin karanlık ve esrarengiz yüzü, gitgide daha fazla ortaya çıkmaktadır.Bir kadının seks günlüğü izle filmini filmizleAs.com adresinden hd kalitede izliyebilirsiniz. İlk olarak Yüzüklerin Efendisi serisi izleyiciyle buluşmuş ve çeşitli rekorlar kırmayı başaran bir yapım olmuştu. Film pek çok yerde farklı ödüller kazandı. İzleyiciler uzun süre filmin etkisinde kaldı. Bu sayede film büyük bir hayran kitlesine ulaşmış oldu ve üzerinden çok da uzun sayılmayacak bir zaman geçtikten sonra yeni bir seri yapımcılar tarafından ortaya çıkartıldı. Hobbit serisi de bu filmlerin devamı niteliğinde ve farklı bir hikâye ile izleyici karşısında.

İlk olarak 2 farklı film yaparak seri oluşturmak isteyen yapımcılar daha sonra bunu üçe bölmeye karar verdi ve serinin son filmi Hobbit: 5 Ordunun Savaşı filmi çekildi. Bu sayede izleyicilere bütün konular en detaylı şekilde anlatılacak ve eksik bir parça bırakılmamış olacak.

Hobbit: 5 Ordunun Savaşı 2014 yılının son haftalarında izleyicinin karşısında olacak. Gişe rekorlarına imza atan ve girdiği andan itibaren milyonlarca kişi tarafından izlenen diğer filmler gibi bu film de yoğun ilgi görecek. Filmin ana karakteri olan Hobbit Bilbao, bu son filmde eve dönüş yolunu buluyor. İkinci yapımın sonlarında ejderha ile karşı karşıya gelen Bilbao, üstlenmiş olduğu görevi başarı ile gerçekleştirmişti. Bu sahneler sırasında izleyiciler büyük heyecan yaşadılar. Hobbit 5 Ordunun Savaşı izle olan serinin son filmi de, bu şekilde heyecan fırtınasını sürdürmeye devam edecek ve Bilboa yeni maceralara atılmış olacak.