Buz Lazer Fiyatları Neye Göre Değişir?

Buz lazer epilasyon fiyatları, işlem yaptıracağınız bölgeye ve işleminizde kullanılan cihazlara göre değişiklik göstermektedir. Buz lazer epilasyon, günümüzde adını sıkça duyduğumuz lazer ışınları sayesinde istenmeyen tüylerinizden kurtulmanızı sağlayan bir teknolojidir.

Bu ileri teknolojide kullanılan buz başlıklar ise; Buz lazer epilasyon işleminiz sırasında, -3 dereceye kadar başlığı soğutmakta ve canınızın yanmamasını sağlamaktadır. Buz lazer epilasyon yaptıranlar, diğer cihazlara göre daha az acı hissettiğini belirtmişlerdir. Buz lazer fiyat piyasası işlemi yaptıracağınız bölgeye göre ve kullanılan cihazlara göre değişmekte olup, uzman insanlar tarafından uygulanmaktadır. Buz lazer fiyatlarının belli bir piyasası bulunmakta fakat çoğu yerde aşağı yukarı fiyat değişiklik göstermektedir.

Buz Lazer Fiyatları Pahalı Mıdır?

Günümüzde pek çok güzellik merkezi ve özel hastanelerde uygulanan buz lazer epilasyon ücreti, ayıracağınız bütçeye göre değişiklik gösterebilir. Bazı güzellik merkezlerinde bulunan 8 seansta tüylerin kalıcı olarak yok edilmesi vaadiyle satılan paketler bulunmaktadır. Buz lazer epilasyon seanslarının; tüy durumunuza ve cilt yapınıza bağlı olarak değiştiğini varsayar isek, net bir fiyat vermek mümkün olmamaktadır.

İstediğiniz bölgelerdeki tüylerinizden kurtulmanız için ihtiyacınız olan seans sayısı; güzellik merkezlerinde bulunan güzellik uzmanları veya özel hastanelerde çalışan doktorların belirlediği bir sayıdır. Kişiye göre değişiklik gösteren seans sayıları gibi seans sayılarının belirlediği buz lazer uygulaması fiyatları da farklı seyir etmektedir. 8 seansta tüylerinizden tamamen kurtulacağınız yönünde bir algı oluşturulmuş olsa da; görüşeceğiniz güzellik merkezler ve özel hastane doktorlarıyla beraber, epilasyon tedavi planınızı konuşabilir bu şekilde bu konu hakkında net bir bilgiye ulaşabilirsiniz.

Buz Lazer Epilasyon Avantajları

Buz lazer epilasyon sayesinde birçok kadın ve erkek tüylerinden kalıcı olarak kurtulmaktadır. Günümüzde yaygınlaşan lazer epilasyon, yeni teknoloji olan buz lazer epilasyonu ile buz başlığı kullanarak, hastanın hissettiği acıyı ortadan kaldırmıştır. Buz lazer epilasyon yaptırırken hissedeceğiniz hafif bir acı olacaktır. Aynı zamanda, buz lazer epilasyon uygulaması öncesinde sürülen jel sayesinde, vücudunuzda gezinen buz lazer epilasyon aletini kolay kullanımı ile daha az hissedeceksiniz.