Her sene değişen moda, kadınların da kendi tarzlarına yenilik katmasında yardımcı olmakta. Birçok markanın ürettiği tasarımlar hem renkleri hem de modelleri ile günlük giyim tarzımızı geliştirirken abiye modellerinde de geniş bir yelpaze sunmakta. 2013 kış sezonunun bayan büyük beden modellerini merak ediyor ve tarzınıza yakışan modelleri arıyorsanız, bu kış çok şanslısınız!

2013 kış aylarında moda olan ve desenleri ile dikkat çeken ilk ürün tunikler. Tunik, seçilen modele göre hem günlük hayatın vazgeçilmezleri arasında hem de düğün, nişan veya özel bir geceye konuk olduğunuzda şıklığınız ile herkesi büyüleyebileceğiniz bir parça. Pantolon ve etek ile giyilebileceği gibi topuklu ayakkabı ve aksesuarlar ile de pratik bir kombin sunmakta. Büyük beden modasının en önemli parçalarından biri olan tunik, özellikle abiye olarak tercih edileceği zaman şifon ve uçuşan kumaşlar olmalıdır. Hem şık hem de zarif bir görünüm sunarken size sadece gecenin tadını çıkarmak kalır.

2013 kış aylarının diğer vazgeçilmezi de abiye elbiselerdir. Abiye elbise seçimini öncelikli olarak vücut hatlarınıza göre yapmaya dikkat edin. Son zamanlarda moda olan abiye elbise modelleri arasında düz kesimler yer almaktadır. Kumaş üzerinde sadece birkaç rengin kullanıldığı ve oldukça sade bir kesime sahip olan bu elbiseler modern çizgileri de birleştirmektedir.

Her kadın, her an şık olmak ister. Şık olabilmek için sadece kendinize yakışan modelleri bulmak yeterlidir. ( Advertorial / Tanıtım Haberi)

www.modahill.com