Kolajen takviyeleri, yüksek etkileri ve doğal içerikleri sayesinde sağlığına dikkat etmek isteyen pek çok kişi tarafından tercih edilir. Yaşlılık belirtilerini geciktiren, kemiklerde ve eklemlerde oluşan problemlerin giderilmesine yardımcı olan, saç ve tırnakları güçlendiren multi kolajen takviyeleri; Tip 1, Tip 2 ve Tip 3, TİP 5 ve TİP 10 kolajenleri aynı anda içermeleri sayesinde son derece yüksek bir etki gösterebilir.

Daha genç, canlı, dinç ve dinamik bir vücuda sahip olmak isteyen kullanıcıların favori ürünleri arasında yer alan multi kolajen desteği içinde, yaşam kalitenizi artıran ve sizi pek çok sağlık problemine karşı koruyan çeşitli doğal vitamin ve mineraller de bulunur.

Multi Kolajen Nedir?

Multi kolajen seçenekleri, güçlü bir gıda takviyesi kullanmak ve aynı anda çok sayıda fayda sağlamak isteyenler için özel olarak tasarlanan ürünlerdir. Hem deniz canlılarından hem de besi hayvanlarından elde edilen kolajenlerin yer aldığı multi kolajen takviye gıda ürünleri, beslenme yoluyla alamayacağınız kadar yoğun bir kolajen içeriğine ve çeşidine kolayca ulaşabilmenize imkan tanır.

Multi kolajen türündeki gıda takviyeleri, yoğun içerikleri sayesinde size daha canlı ve genç bir cilt görünümü kazandırır ve ciltteki gevşeme, kırışma gibi yaşlılık belirtilerini ortadan kaldırır. Hareket sisteminizdeki kemik, doku ve eklemlerin aralarındaki bağlantıyı güçlendiren kolajenler, bu sayede eklem ağrılarının azaltılmasına yardımcı olurken daha enerjik ve güçlü bir şekilde hareket edebilmenizi de kolaylaştırır. Daha gür saçlara ve güçlü tırnaklara kavuşmanıza da olanak tanıyan multi kolajen takviyeleri, bu sayede dış görünüşünüzü de zenginleştirir.

Multi Kolajen Gücünü Nereden Alıyor?

Multi kolajen desteği, gücünü zengin ve tamamen organik içeriğinden alır. Multi kolajen takviyeleri içinde yer alan kolajenler, %100 doğal gıdalardan elde edilir ve herhangi bir yabancı madde içermez. Besi hayvanlarından ve deniz canlılarından elde edilen organik kolajenler, güçlü etkisi sayesinde yaşlanma sebebiyle kaybedilen doğal kolajeni hızlı bir şekilde telafi eder.

Multi kolajen takviyelerinde yer alan vitamin ve mineral içerikleri de ürünlerin etkisini daha da artırır. C vitamini ve hyaluronik asit gibi mikro besin ve vitaminler sağlığınızı destekler ve kendinizi daha zinde, güçlü, enerjik ve genç hissetmenize yardımcı olur.

Multi Kolajenini Kimler Kullanmalıdır?

Multi kolajen türündeki gıda takviyeleri, birden çok kolajen çeşidini birlikte tüketmeyi tercih eden herkes tarafından kullanılabilir. Kolajen takviyesi, özellikle 30 yaş üzerindeki kişiler için son derece kritiktir. Vücutta bulunan doğal kolajenlerin 30 yaş civarında azalmaya başlaması, yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasına ve vücut gücünün düşmesine yol açar. Bu sebeple, vücuttaki kolajen azaldıkça multi kolajenlerle takviyede bulunmak, gençliğinizi uzun süre boyunca muhafaza edebilmenize ve yaşlılık belirtilerini yıllar boyunca erteleyebilmenize yardımcı olur.

Supra Protein Multi Collagen Complex içeriğinde balık, sığır, tavuk ve yumurta kabuğu zarı kaynaklı TİP 1, TİP 2, TİP 3, TİP 5 ve TİP 10 kolajen peptidlerini bir arada bulundurmasıyla Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiştir. Hyaluronik asit ve c vitamini destekli ürün tablet formunda pratik bir kullanım sunuyor.

Eğer siz de birinci sınıf multi kolajen takviyesi kullanmak istiyorsanız, supraprotein.com adresinde size sunulan seçenekleri inceleyebilir ve azalan kolajen seviyenizi destekleyip daha canlı ve genç bir görünüme kavuşabilirsiniz.