Hem erkeklerde hem de bayanlarda büyük bir sorun olarak bilinen estetik burun ameliyatı aslında oldukça kolay olduğunu ve uzmanı tarafından yapıldığında aynı gün evinize gitme şansınız mümkün.

Burun ameliyatı ile burun estetiği konusunda uzman ve yüzlerce başarılı operasyona imza atmış Op. Dr. Y. İlker Manavbaşı 'nın geliştirdiği bir çok burun ameliyatı tekniği bulunmaktadır. Ve bu tekniklerle bu operasyonlar oldukça başarılı sonuçlar elde etmektedir.

Estetik burun ameliyatı yorumlarından bir tanesi;

2 yıl önce tlevizyon programı seyrediyordum orada doktor İlker beyi gördüm ve konuşmasından etkilendim işte aradığım doktor bu dedim kendikendime ve karar aldım telefon numarası telefonumda 2 yıl kayıtlı kaldı. 8.ci ayda telefon açtım ve Yasemin hanımla konuştum çok iyi konuştu ve anlattı korkulacak bişey yok daha da kendime güvendim ve sonra terminimizi yaptık hava halanından indim şöfer Hazmi bey beni aldı konrolime doktorun yanına geldik. Doktor İlker bey ben, muane etti konuştuk ve anlattı oberrasyondan korkulacak bişey gerçekten çok iyi davrandılar kendimi hiç yalnız hissetmedim sanki benim ailem gibiydiler ve Gülhan hemşiremiz sana yakın numarasını bana verdi saat kaç olursa olsun bir sıkıntınız olursa beni arayabilirsiniz dedi çok teşekkür ederim.

Şöferim Hazmi bey beni otele getirdi ve rahatlıkla uyudum sabah 7.30da beni almaya geldi hastaneye giddik hazırlandım. Kıyafetlerimi giyindim artık bekliyorum doktor İlker bey ameliyata girmeden yanıma geldi bana moral verdi ben aşaya iniyorum birazdan siz geliceksiniz dedi ameliyata inerken gerçekten tüm samimiyetimle korkmuyordum önde Allah a sonra İlker beye güveniyordum ameliyatım iyi geçti sonra İlker bey yanıma odaya geldi nasılsın söyledi ameliyatınız başarılı geçti dedi ve sonra gitti daha sonra doktorum İlker bey hastaneden çıkarken bir daha yanıma geldi ve ben gidiyorum söyledi ben burda korkmayın söyledi gerçektende bukadar beklemiyordum, doktorum diye söylemiyorum çok iyi davrandı çok teşekkür ederim.

1 gece hastanede yattım sabah Hazmi bey ve hemşiremiz Gülhan hanım beni çıkartmaya geldiler ve otelime getirdi daha sonra beni sık sık aradılar sağlık durumumu öğrenmek için hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ederim. 1 hafta sonra kontrolime geldim ve tikişlerimi tambonumu aldılar. Korkulacak birşey yokmuş gerçekten bu kadar iyi beklemiyordum çok iyi davrandılarbana kendimi hiç hasta hissetmedim. Ben bu ekibi aile gibi gördüm ve çok başarılı gördüm Özlem kızımızı da bugün tanıdım telefonda çok yardımcı oldu bana çok teşekkür ederim başarılar diliyorum size. Çok mutluyum teşekkür ederşm hergeze tavsiye ederim.