Size İngilizceyi konuşarak kısa zamanda öğreteceğimizi iddia ediyoruz, çünkü kendimize çok güveniyoruz. Oluşturduğumuz sistem yardımı ile bu güne dek pek çok İngilizce meraklısı bizimle İngilizce konuşmaya başladı. Aslında asıl sorun bizlerin İngilizceyi anlaması ama konuşamaması, yetersiz eğitimlerin sebebi olan bu durumdan kurtulmak için bize ulaşın, pratik yaparak kısa zamanda İngilizceyi konuşacağınızı biliyoruz. Konuşarak Öğren kurduğumuz sistemin adı, isminden de anlaşılacağı gibi konuşturularak ve sorulara İngilizce cevaplar vererek kolayca İngilizcenizin ilerlediğini göreceksiniz.

İsterseniz önce ücretsiz derslerimizden yararlanın ve işleyişin nasıl olduğunu görün, ondan sonra da bizi arayın, size soracağımız İngilizce sorulara vereceğiniz yanıtlar sayesinde İngilizceyi ne kadar bildiğinizi anlayacağız ve derslere o seviyeden başlamanızı sağlayacağız. Öğretmenlerimizin hepsi yabancı, ana dilleri İngilizce ve sizinle devamlı olarak İngilizce konuşacaklar. Onların pozitif yaklaşımlarını görünce derslere olan ilginiz artacak ve ertesi günün derslerini iple çekmeye başlayacaksınız. Eğlenceli,zevkli, kolay ve zamanın nasıl geçtiğini hissetmeyeceğiniz dersler sizi bekliyor. Ders bitiminde ise mp3 ses bandı ile o gün ders içinde İngilizceyi nasıl konuştuğunuzu, yapmış olduğunuz hataları ve eksiklerinizi ve eğitmeninizin sizin hakkındaki görüşlerini öğrenebileceksiniz.

Ertesi günün dersleri hakkında da gerekli kelimeleri öğrenecek ve hazırlık yapabileceksiniz. bütün bu güzelliklere kavuşacağınız tek adrestir. Bunlara ulaşmak içinde ya skypetan veya cep telefonunuzdan yararlanmanız yeterli olacaktır. Nerden isterseniz oradan derslere katılabilirsiniz, ev veya iş yeri olmuş hiç fark etmez. Zaten zaman dilimini de siz ayarlayacaksınız, ne kadar zamanınıza varsa o kadar ders alabilirsiniz, 10, 20 veya 30 dakikalık ingilizce paket ders programlarımız sizleri bekliyor. Fiyatlarımızın uygunluğu da bizi cazibe merkezi haline getirmeye yetiyor. Ücretsiz derslerimizi denemeniz için sizleri adresimize bekliyoruz.