Boopack dünya çapında başarısını kanıtlayan firmalar arasında dikkat çekmektedir. En bilinen ürünü boopack detox çayı diye tabir edilen zayıflama çayıdır. Bu çayın içerisindeki %100 doğal bitkiler sayesinde sağlığınızı koruyan yapısıyla katkı barındırmayan özelliktedir. Bu ürün içerisinde aslında 3 farklı paket bulunmaktadır. Her paket farklı zamanlarda kullanabileceğiniz çaylardan oluşmaktadır. Bu yazımızda gündüz çayının içerisindeki bitkileri tanıyarak merak ettiklerinize cevaplar verelim. Tamamen organik ve doğal ürünlerden oluştuğunu sizlerde görmüş olacaksınız.

Boopack çayı içerisinde gündüz çayı olarak tabir edilen çayın özelliği, vücudunuzun uykudan yeni uyanmış yapısının nelere ihtiyaç duyacağının belirlenmesi ve buna göre bir içerik hazırlanması sonucunda oluşturulmuştur. Boopack detox kahvaltının ardından hazırlamanız tavsiye edilmektedir. Hazırlanışı da içerisinde sıcak su bulunan bir fincana poşet çayı atmanız ve 3-4 dakika demlenmesini beklemenizin ardından tüketmeniz şeklindedir.

Gündüz çayı içerisinde bulunan Zencefil, hazımsızlığı giderici özelliğiyle dikkat çekmektedir. Böylece sindirim sisteminize destek olur ve kilo almanızın önüne geçer.

İçerisinde Isırgan Otu bulunduğundan bundan da bahsedelim, ısırgan otu içerisinde yüksek miktarda demir mineralleri bulunur. Bu sayede çayınızı yudumlarken vücudunuzun demir ihtiyacını da karşılamış olursunuz. Güç içerisinde enerjiniz tükenmez, yorgunluk gidericidir ve zinde kalmanıza yardımcı olur.

Boopack detox içeriğindeki papatya; Uykunuzun düzene girmesinde etkili olur. Sindirim sistemini destekler ve çalışmasını düzenler. Bağırsaklar hareketlerinde düzenlilik sağlar. Böylece kilo almanızın en büyük sebeplerinden olan sindirim problemlerin gidererek kilo almanıza engel olur. Bu süreden sonra kilo vermenizi kolaylaştırır.

Limon; hepimizin çok iyi bildiği bir üründür. Sindirim sisteminin doğru şekilde çalışması için gereklidir. Sindirim sistemini düzenleyerek besinleri doğru değerde yakmanıza yardımcı olur. Böylece kilo almanıza engel olur.

Boopack çayı içerisinde yukarıda yazdığımız ürünlerin dışında benzer doğal ve herkesin bildiği ürünler bulunmaktadır. Boopack çayının doğal bir kaynaktan geldiğini, içerisindeki ürünleri oldukça yakından tanıdığımızı görmeniz açısından önemli bir yazı oldu. Bu bitkilerin gündüz çayında bulunması, gün içerisinde tüketeceğiniz besinler için sindirim sisteminizi güçlendirmek ve düzenlemektedir. Ayrıca tokluk hissi yaratarak acıkmanızı oldukça az bir seviyeye indirir. Böylece diyetlerinizi kolayca sürdürebilirsiniz.