Bodrum, artık kendi başına bir il olmuş durumdadır. Turistik ve yerleşim yeri ile bir doğa harikası olan bölgemiz aslında Muğla’ya bağlı bir ilçemizdir. Fakat son zamanlarda Muğla geri planda kalarak direkt Bodrum diye hitap edilebilmektedir. Ev taşımacılığı gibi hizmetlerinde yoğun olarak yapıldığı yer olan Bodrum bölgesinde profesyonel evden eve nakliyat hizmetleri sunan şirketlerde ortaya çıkmıştır. 1980 yılından beri şirketi olarak sizlere hizmet veren Çolakoğulları nakliyat firmamız, profesyonel taşımacılık faaliyetlerine aralıksız olarak devam etmektedir.

İstanbul Bodrum Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Şirketimiz sürekli olarak İki bölge arasında profesyonel taşımacılık faaliyetlerini sürdürmektedir. hizmetlerini başarılı bir şekilde sürdüren şirketimiz her ilkbahar ve yaz aylarında yoğun olarak İstanbul Bodrum arası taşımacılık hizmetlerinde bulunmaktalar. Daha sonra Eylül ayı ve Ekim ayı itibari ile geri dönüşler söz konusu olmaktadır. Çolakoğulları nakliyat olarak bu aylarda her hafta sürekli olarak 2 büyük aracımızı organize ederek parsiyel taşımacılık yani diğer adı ile parça eşya taşımacılığı hizmetlerini gerçekleştirmekteyiz. İnternet adresimizde yer alan İstanbul Bodrum parça eşya taşıma hizmetleri bölümünden parça eşya transferi için izlenmesi gereken yollar sırasıyla sitemizde mevcuttur.

İstanbul Bodrum Arası Nakliye Hizmetleri

Ülkemizin en önemli taşımacılık faaliyetlerini yürüten şirketimiz, İstanbul Bodrum arası nakliye hizmetlerinde bir marka haline gelmesi sonucunda firmamız Bodrum bölgesinde de bir şube açarak o bölgede bulunan vatandaşlarımıza şehir içi evden eve nakliyat hizmetlerinde de destek olmaktadır. Kuruluşundan bu yana hizmetlerinden asla taviz vermeyen şirketimiz ile sayısız başarılar elde edebilirsiniz. Çolakoğulları nakliyat firması olarak; 2020 yılındaki İstanbul bodrum arası evden eve nakliyat faaliyetlerimiz 30 Nisan itibari ile başlanacaktır. Dünya genelinde ortaya çıkan salgın sebebi ile ne yazık ki birçok sektörde oluşan ertelemeler bizim sektörümüze de yansımıştır. Siz değerli iş ortaklarımızın da bu konuda anlayış ile karşılayacağınıza eminiz.

Taşımacılık faaliyetlerimizin nerelerde nasıl yapıldığını ve süreçlerin ne zaman başlanacağı ile ilgili olarak adresimize giriş yaparak buradan takip edebilirsiniz.