İlk olarak hizmetlerini İstanbul’da devam ettirmekte olan Çolakoğulları Nakliyat, tatilcilerden gelen yoğun talepler sebebiyle Muğla’nın Bodrum ilçesine evden eve nakliyat sektörünü götürerek İstanbul’da sektöründe bir numara olan markasını orada da kullanıcılarına tanıtmıştır. 1970 yılından beri İstanbul Bodrum arası evden eve nakliyat hizmetlerini yürütmektedir. İstanbul’da yaşayan emekli kesimin sıklıkla Bodrum gibi yerlerden yazlık alarak şehirde bulunan evlerini Bodrum’a taşımasına yardımcı oluyoruz. Sizlere geniş araç filomuzun yardımıyla tek seferde tüm evinizi taşıma imkanı sunmaktayız. Bu sebeple taşıma firmasını belirlerken mutlaka araç filosunun genişliğine dikkat etmeniz gerekmektedir. Seferler arttıkça fiyatlarında arttığını göz önünde bulundurarak Çolakoğulları Nakliyat olarak firmamızı size önermekteyiz. sektörünün gitgide gelişmesini sağlayarak orada bulunan şubemiz ile tüm Bodrum halkına hizmet veriyoruz.

Neden Bodrum’da Çolakoğulları Nakliyatı Seçmeliyim?

Çolakoğulları Nakliyat firması olarak sizlere taşımacılık sektöründe ilkleri yaşatarak, taşımacılıkta sigortalama hizmetlerini sunmaktayız. Evinizde bulunan değerli eşyaları ve buna benzer birçok eşyayı taşıma sırasında herhangi bir etkiye karşı sigortalama imkanı sunmaktayız. Allianz sigorta ile yaptığımız işbirliği neticesinde taşıma işlemi başlamadan önce müşterilerimize sigorta hizmetimiz hakkında bilgi vererek ne gibi durumlarda sigortanın sizlere ödeme yapacağını anlatmaktayız. Kararlarınız neticesinde taşınacak malın cinsine ve miktarına göre fiyatlar belirleyerek size uygun imkânları yaratmaktayız. Anlaşma sonrasında alanında uzman personelimizi sizin için görevlendirerek eşyalarınızın itina ve titizlik ile taşınmasında size yardımcı oluyoruz. İstanbul Bodrum evden eve nakliyat şirketi olan Çolakoğulları ile her konuda gerekli profesyonel desteği alabilirsiniz. Deneyimli ekibimiz ile Bodrum bölgesinde hizmetlerimiz gerçekleşmektedir.

Allianz Sigorta Müşterilerimize Ne Gibi Fayda Sağlamaktadır?

Müşterilerimiz Allianz sigortanın farkını yaşayarak, Çolakoğulları Nakliyat ile nakliye işlemlerini güvence altına almaktadır. Bize özel sigorta imkânları sunan bu sigorta şirketi mallarınızın taşıma durumunda belirli etkilere karşı değerini koruyarak size bir nevi garanti sunmaktadır. Herhangi bir durum olduğu durumda malın değerine göre ödeme yapmaktadır. Sigorta ve fiyatlar ile ilgili bilgileri firmamızın internet sitesi olan adresinden alabilir ve bunun yanı sıra sitemizde belirtilen çağrı merkezi numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. İletişime geçtiğiniz durumda uzman personelimiz sizinle en iyi şekilde ilgilenecek ve her sorununuza farklı farklı çözümler sunacaklardır. Taşınır mallarınızı garanti bir şekilde taşımak için mutlaka Çolakoğulları Nakliyat firmasıyla taşıma yaptırmanızı önermekteyiz.