Beklenen sevgililer gününe çok az bir zaman kala, Blue Diamond ile birçok model pırlanta çeşitleri, alıcıların ilgi odağı olmakta. Estetikli duruşu ve zarif seçeneklerin adresi olan firma her sene özel günlerde, farklı tasarımlarını yaparak koleksiyon çeşidine bir yenisini daha ekliyor. Kadınların gözdesi olan rlanta yüzük ve pırlanta kolyeler, özel günlerin en anlamlı hediyesi olmaya devam ediyor.

İstenilen kadar çeşit sunarak herkesin zevkine hitap eden markanın, garanti belgeli ürünler vermesi de müşteriler için oldukça önemli. Beklentiyi en iyi şekilde karşılamaya devam eden firma, klasik tasarım pırlanta yüzükler yanında farklı tarzları da yansıtacak, ürünleri sunmaya devam ediyor.

Beklentiyi Karşılayan Pırlantalar

Ünlü isimlerinde her zaman tercihi olan markanın tasarımları arasında tektaş pırlanta yüzükler, değişik kesim ve karat farkı ile alıcıyla buluşmakta. Seda Sayan’ın da seçimi olan firmanın ürünleri her sene farklı tasarımlarında eklenmesiyle müşterilerin gözdesi olmayı başarıyor. Ürünlerin sayfadan alınırken sağladığı avantajlar ise yılın indirimi olarak görülüyor.

Her alıcıya hitap eden ürün seçeneği ile firmanın sağladığı avantaj ise %50+ %10 ekstra indirim olarak müşterilerin tercihi haline gelmekte. Hem ürün kalitesi hem de garanti sertifikalı ürünlerin satışı da alıcılara güven vermeye devam ediyor. Beklentiyi en iyi şekilde karşılayan firmanın, talep görmesi de alanında en iyi olduğunu gösteriyor.

Blue Diamonddan Yeni Tasarım Pırlanta Kolyeler

Aşkın en özel hali pırlanta kolyeler in kadınların vazgeçemediği tutkuları arasında geliyor. En çok da özel günlerde alıcıları için yapılmış özel tasarımlarıyla pırlanta kolyeler, talep görmeye devam ediyor. Hem hızlı hem de sigortalı kargo seçeneği ile alıcı adresine teslim yaparak müşteriyi yormadan ulaştırıyor.

En yeni çeşitlerin koleksiyon ürünlerine eklenmesiyle birçok pırlanta kolye modelleri, sevgililer günü için alıcılarını bekliyor. Herkesin zevkine göre değişim gösteren tasarımların istenilen şekilde üretilmesi de müşterilerin zevkine hitap edecek ürünlerin her zaman talep görmesini sağlıyor. Firma için müşteri hizmeti de oldukça ön plana çıkıyor. https://www.bluediamond.com.tr/ sitesine ilk kez üye olanlar ise 100 TL değerinde hediye çeki sahibi oluyor.