Çikolata yemek en keyifli olaydır. İnsanın canı bazen o kadar çok Çikolata çeker ki? Bu durum kriz halini alabilir. Örneğin Bitter Çikolata insanın damak zevkine ne kadar uygundur. İnsan Bitter yerken kendinden geçer. Evet firmamızda üretilen Bitterli Çikolatalarda, lezzet olarak yüzde yüz Çikolata ve sıradan karamel yerine kakao olarak son zamanların en çok kakao olgusunu yerleştiriyoruz. Artık Bitter çikolata lezzetine doyacaksınız. Bol çikolata, daha bol kakao ve bitter parçacıkları. Ayrıca Bitterin kalıbı ve ambalajı da değişiyor. Sekercity.com olarak, sitemizdeki çeşitlere göz gezdirin ve dilediğiniz Bitteri alın. İster hediyelik ambalajlarda, dilerseniz de lezzetinden faydalanmak için hızlı bir şekilde elinize ulaşmasını sağlayın. Bitterin doğal kakao ve bol çikolata kavramını yıllar sonra sunmaktayız. Çikolatanın içine Bitter lezzetini katıyor ve şekil olarak kendi kalıbımızla beraber en güzel lezzeti taşıyoruz. Sağlıklı organik ve diyabetik çikolata çeşitlerinde bitter çikolata sıklıkla yer almaktadır. Lindt ve Guylian çikolata çeşitlerinin içerisinde bitter seçeneklerini bulmanız mümkün. Tablet çikolata olarak Beyoğlu çikolatası Mabel’in Şekercity’e özel bir seçeneğidir. Mabel çikolatanın enfes çeşitlerini bulabileceğiniz adrese sizi bekliyoruz.

MABEL ÇİKOLATA LEZZETİ   

Mabel Çikolatalar sizin için ne anlam ifade ediyor? Bizim için lezzet ve daha çok çikolata katkısı anlamına geliyor. Bir birinden özel meyveleri yada Fıstık, Fındık ve diğer karışımları Çikolata arasına ilave ederek, en güzel karışımlardan sizlere doğal parçacıklar sunarız. Sadece bununla kalmaz, ambalaj olarak sevdiklerinize özel hediyelik yaptırmanız içinde tasarıma dönüştürüyoruz. Baktığınız zaman sadece Çikolata görüntüsü değil, üst yüzeyin kare biçiminde daha çok kabarmış hali ve çok daha lezzetli bir karışımın en doğal parçacıklarını elde ediyoruz. Mabel Türkiye’nin en önemli çikolata fabrikalarından biridiri. En kaliteli ve lezzetli çikolata çeşitlerini bünyesinde bulunduran çikolata firmasının geleneksel bir yapısı vardır. Arap sakızı çikleti, baton şemsiye çikolatası gibi yıllardır bilinen lezzetleri kataloglarında ve Sekercity.com çikolata kategorisinde yer almaktadır.

ELİT ÇİKOLATA LEZZETİ

Elit Çikolatalar ise yeni kutularında sizlere sunuluyor. Elit parçacıkları ve görüntü olarak son zamanların en hoş çikolata görüntüsü meydana gelmiş durumda. Elitle beraber birçok özel lezzet kendini göstermekte. Ayrıca, hediyelik olarak sitemizden istediğiniz lezzeti seçebilirsiniz. Çikolata içindeki meyveler ve bol Çikolataya bandırılmış bir dış yüzeyle beraber en doğal çikolata lezzetleri, bu kez tamamen farklı ve tamamen lezzet odaklı olarak sizlerle buluşacak. Çikolatayı yerken ağzınızda damla çikolata ve bol karamelin dağılmasını istemez misiniz? Yada, hediyelik olarak ailenizi ve çocuklarınızı sevindirmek? Çikolatayı yerken, zengin Çikolata karışımı ve damakta eriyerek kalıcı bir lezzet sunan bu Çikolata parçacıklarına son derece hayran kalacaksınız. Biz hizmet olarak, Çikolatayı aşkla birleştirdik ve sizlere de bunu zevkle sunuyoruz. Elit çikolatanın bitter, sütlü, meyveli, gurme drajeleri ve madlen çikolataları yer almaktadır.