Kripto para ödemeli taksi sistemi BitTaxi hayat geçiyor. Hem mobil uygulamaları 2 hafta sonra hayata geçiyor marketlerde hem de bittaxi token birçok borsada listelenecek.

World first taxi application blockchain payment possibility!

BitTaxi Token Nedir? ()

BitTaxi Token - Bittaxi Projesi'nin temel ürünüdür. Teknolojinin ilerlemesiyle çevrimiçi ödeme ve hizmet sektörü her geçen gün hayatımızda daha fazla yer almaktadır. BitTaxi Token Projesi, bu sektörün potansiyelini bir araya getirmek ve kripto paraları gerçek hayata getirmek için blockchain tabanlı dijital ödeme yöntemi ile hayatımızı kolaylaştırmak için yola çıkıyor. Bittaxi'nin amacı, basit altyapısı sayesinde kripto para birimleri ile bir ödeme sistemi sağlamaktır. BitTaxi Token, Binance Akıllı Zincir üzerinde çalışan ve P2P (Peer to Peer) ticareti yapan bir tokendır. Bittaxi, müşteri ile hizmet sağlayıcı arasındaki ticareti ölçeklendirebilen ve kolaylaştıran bir platformdur. BitTaxi Token, Binance Smart Chain ağı olan, BSC tabanlı bir kripto para birimidir. BitTaxi Token ile kullanıcılar sahip oldukları kripto paralar ile taksi ücretlerini ödeyebilmektedirler.

BitTaxi Token Nasıl Çalışır ?

BitTaxi Token bir ödeme platformudur. Geleneksel ödeme sistemlerinin günümüz teknolojiye adapte edilmesi ve bir merkezden yönetilmesi amaçlanır. Geleneksel ödeme sistemleri fiyat para ve debit kartlardan oluşmaktadır. Debit kartla ödeme yapmak istediğiniz zaman bir şekilde merkezi yapıya bağlı bir kurum üzerinden yapabilirsiniz veya üzerinizde nakit olmadığı zaman ödeme yapmak için atm aramak zorunda kalabilirsiniz.

BitTaxi Uygulamasından taksi çağrıldığında varış noktası, alternatif rotalar, yol, zaman gibi bilgiler görülebilir. Bu sayede taksi şoförleri dolandırılmadan onları gidecekleri yere götürüyor ve müşteri taksi şoförü ile pazarlık yapamıyor. Ödeme olayı uygulamanın içinden yapılır. Bu sayede boşuna taksi çağırmak mümkün değil.

BitTaxi Token, tam burada devreye girerek, geleneksel ödeme sistemlerinin yanı sıra telefonunuza indirdiğiniz uygulama veya web tarayıcısı sayesinde kripto paraları kullanarak ödeme yapmanızı sağlar ve bu işlem saniyeler içerisinde gerçekleşir.

Tüm bu işlemler Binance Smart Chain ağı üzerinden blockchain teknolojisi ile gerçekleştirilmektedir. Ödeme yaparken düşünmekte olacağınız bu tarz küçük sıkıntılardan kurtulmuş bir şekilde gideceğiniz yere dolanmadan, en kısa sürede güvende ulaşmış oluyorsunuz.

BitTaxi Token Madenciliği nasıl yapılır veya nasıl Bittaxi Token Sahibi olunabilir?

BitTaxi Token yalnızca katılım koşullarını karşılayan ve airdrop, referans, çekirdek satış, ön satış ve satış süreçlerindeki kuralları ihlal etmeyen kullanıcılar tarafından alınabilir. Bu işlemlerden sonra kripto para borsalarında işlem görüp diğer cüzdanlara gönderilebilir. BitTaxi Token çıkarılamaz.

BitTaxi Token’ın toplam arzı 1 Milyar adettir.

10 Haziran'da Sushiswap ve Pancakeswap’ta listelenmeye başlayacak olan BitTaxi Token’ın ön satışına katılmak, daha fazla bilgi sahibi olmak ve airdroplara katılmak için bizi sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

https://www.instagram.com/bittaxico/

https://medium.com/@BitTaxico

https://twitter.com/bit_taxi