Son dönemin popüler ve hızlı kazanım sektörü olan Binance Borsası, en az komisyonla ve hızlı kazanımla işlem yapmak isteyenler için sektörün lideri olmuş durumdadır. Güncel, güvenilir ve aktif koşullarda sunduğu hizmetlerine uygun indirim seçenekleri de sunan Binance borsası aynı zamanda Binance %20 referans kodu ile de sektöre dâhil olmak isteyenlere kolaylık sağlamaktadır.

Siz de Binance borsasına üye olmaya karar verdiyseniz aşağıdaki %20 komisyon indirimi sağlayan referans kodunu kullanabilirsiniz. Direkt linke tıklayarak da otomatik olarak %20 komisyon indiriminiz tanımlanmaktadır.

Daha geniş anlamda Binance %20 referans kodu nedir ve ne işe yarar açıklamak gerekirse:

  • Öncelikle referans kodu, kripto paralarını Binance firmasında değerlendirmek isteyen yatırımcıların borsaya girmeleri için kullandıkları bir koddur.
  • Referans kodu yatırımcılar için bir davet kodu olmakla birlikte Binance firmasını kullanan yatırımcıların da arkadaşlarını davet ederek kazanım yapabilecekleri bir referans işlemidir. 
  • Binance web sitesinde belirtilen davet referans kodu ise genel olarak %20 komisyon oranı olarak belirlenir, bu nedenle Binance %20 referans kodu olarak bilinir.
  • Elbette referans için daveti gerçekleştiren yatırımcıların hesaplarına göre komisyon oranları %0, %5, %10 ve %20 şeklindeki oranlarla da sağlanabilinir. Fakat kullanıcılara en fazla yarar sağlayan %20 komisyon oranıdır.
  • Binance.com %20 referans kodu hem borsaya girmek isteyen yatırımcıların Binance firmasının bünyesine dâhil olmasını sağlar, hem de davet eden yatırımcıların %20 komisyon kazanmasını sağlar. Bu nedenle de kazançlarını arttırmak isteyen ve yeni kazanç arayışları içinde olan yatırımcılar için oldukça işe yarar bir referans kodudur.

Binance %20 Referans Kodu Nasıl Kullanılır?

Referans kodu sadece Binance firması ile gün yüzüne çıkmış bir işlem değildir. Günlük hayatın pek çok anında işlemlerimizi gerçekleştirmek için referans kullanılırız. Hatta referans kodunun kullanım alanlarından biri için de internet alışverişleri için müşteri hizmetlerinde kullandığımızı örnek gösterebiliriz. Çok sık kullandığımız referans kodunun Binance için de geçerli olduğunu ve kazanç avantajı sağladığını söyleyebiliriz.  Binance borsasına girmek ya da borsadaki kazançlarını arttırmak isteyen yatırımcılar için Binance %20 referans kodu nasıl kullanılır, aşamaları ile anlatmak yararlı olacaktır:

  • Öncelikle Binance %20 referans kodu kullanmak için web sitesinin kullanıcı girişinden siteye girerek, Referans Bonus Kazan butonunu seçmelisiniz.
  • Daha sonrasında referans kodunuzu, davet etmek istediğiniz yatırımcıya, vermeyi düşündüğünüz komisyon oranında ayarlamalısınız.  Binance %20 referans kodu sitenin genel referans komisyon oranıdır.
  • Ardından davet edilen yatırımcının kullanıcı kaydını oluşturması ve davet eden yatırımcının da kimlik bilgileri ile bağlantı kurularak Şimdi Davet Et butonuna tıklaması gerekir.
  • Son olarak davet edilen yatırımcı alım-satım işlemlerini gerçekleştirdikçe, hem davet eden hem de davet edilen kişilerin hesaplarına transferler gerçekleştirilir.