bilgisayar teknik servis yapan firmamız tarafından, tüm marka ve modellerde yer alan, notebook, laptop ve bilgisayarlarınız için, masa üstü, diz üstü, tablet, Ipad olmak üzere geniş bir ürün yelpazesinde ve ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda arızalara yönelik çözümler özenli uygulamalar ile olabildiğince hızlı olarak gerçekleştirilmektedir.

notebook teknik servis faaliyetlerini gerçekleştiren firmamızda iş tanımımız kapsamında yer alan bakım ve arızalar sıralanacak olursa; programların çalışma performansı ile ilgili sorunlar, elektrikten kaynaklanan sorunlar, monitör, ekran kararma, donma, renk kaybı gibi (LCD, LED ve diğer ekranlarda oluşabilecek) sorunları, başta ana kart olmak üzere tüm kart arızaları, printer arızaları, printer kartuş, toner dolum veya orijinal kartuş (renkli, siyah beyaz, lazer veya inkjet)  teminini, bilgisayar, printer, aksesuar kurulum ve çevre parçalarının temin edilmesi, network, ağ sistemi kurulumu (ev, işyeri), buna paralel olarak kablolama işlemleri, bilgisayar performansını artırmaya yönelik işlemler, güç, ram artırımı, virüs, koruma, temizleme, firewall ile ilgili tüm işlemler, tamamen garantili yedek parça temini, format atma, veri kurtarma, en güncel programları yükleme, modem kurulumu ve sisteme ilişkin arızaların tümü faaliyet kapsamımız dahilinde gerçekleştirmektedir.

Yukarıda ayrıntılı olarak verilen konulardaki bütün hizmetler, yani yazılım ve donanıma ilişkin tüm arızalar notebook tamiri hizmeti veren şirketimizde her zaman sorumluğumuz altındadır. Arıza kayıtlarırıızı tarafımıza telefon veya internet vasıtasıyla ulaşarak bildirebilir, arızalı ürününüzün tamir ve onarım sürecinin hangi aşamada olduğunu ayrıntılı bir şekilde kolayca 7/24 sorgulayabilirsiniz. Bakım, onarım hizmetlerimiz tercih durumunuza göre yerinizde veya teknik servisimizde gerçekleştirilmektedir. Teknik ekibimizin tamamı tüm marka ürünler konusunda  eğitimlidir. Teknik hizmetlerimiz, iş deneyimi tam teknik ekibimiz tarafından memnuniyetinizi en üst seviyede sağlayacak şekilde gerçekleştirilmektedir.