Barbie bebekler kadar olmasa da bez bebek kategorisinde yer alan bebek çeşitleri de özellikle kız çocukların ilgisini çeken türden oyuncaklardır. Sevimli görünümleri ve rengarenk saçları ile birbirinden farklı boyut ve tarzda üretilen bez bebekler özellikle kız çocukların vazgeçilmezleri ve en iyi arkadaşları haline gelmişlerdir. Hem yatarken hem oyun esnasında hem de yanınıza alabileceğiniz bu oyuncaklar sayesinde çocuğunuz oyun arkadaşını hiçbir zaman bırakmak mecburiyetinde kalmak zorunda değil. Birbirinden farklı ve pek çok oyuncak markasının yer aldığı Çebitoys oyuncak sitesini ziyaret ederek bu bebekleri yakından inceleyebilirsiniz.

Birbirinden Farklı Rengarenk Bez Bebekler

Eski kuşaklar hatırlar, önceleri Barbie bebekler yoktu. Onun yerine farklı model ve özelliklerde üretilmiş bez bebekler vardı. Anlaşılan bu bebeklerin modası halen geçmiş değil. Çünkü eskinin aksine her gün giderek değişen modelleri ile bu bebeklerin sayısı artmaya devam ediyor. Aslında çocuklara küçük yaşta güzellik algısı yüklemeye çalışan Barbie bebekler yerine bu bebeklerle oynanmasının daha doğru olacağını söyleyen uzmanlar sayesinde, artık aileler de hemen hemen bu kategoriden bebeklere yönelmeye ve satın almaya başladılar.

Hem Sevimli Hem de Konuşan Bebekler!

Bu bez bebeklerin özelliklerini inceleyecek olursak artık teknolojinin ilerlemesi ile bu bebeklerin hemen hemen hepsinin konuşma özelliği olduğunu söyleyebiliriz. Pek çok farklı kelime sayesinde çocuğunuz için hem işitsel duyuların gelişmesi, hem seslerin ve kelimelerin tanınması gibi pek çok faydası olan bu bez bebekler her kız çocuğunun istediği türden oyuncaklardır.

Kendi Oyun Türlerini Kendileri Yaratsın!

Birbirinden farklı ve rengarenk bu bebekler ile çocuğunuz kendi kurgu ve oyun dünyasını kendisi yaratacak ve bu dünya içerisinde keyifli saatler geçirecek. Bu oyuncakların çocuk gelişimi açısından faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Konuşma özellikleri sayesinde yeni kelimeler öğrenebilir.
  • Bu oyuncaklar işitsel duyunun gelişmesine katkıda bulunur.
  • Yumuşacık oldukları ve küçük parçalar içermedikleri için rahatlıkla kullanılabilirler.
  • Birbirinden farklı oyunlarla çocukların oyun dünyasını geliştirirler.
  • Antialerjik maddelerden üretildikleri için sağlığa zararları materyaller içermezler.
  • Rengarenk yapıları ve farklı görünümleri ile çocuğunuzun ilgisini çeker.

https://www.cebitoys.com/