Türkiye’nin önde gelen erkek giyim mağazalarından biri olan Bernotti 79, hız kesmeden dünyada lider konuma gelmeyi amaçlıyor. Ülkemizde yarattığı kreatif tasarımları, farklı ve iddialı modelleri ile ses getiren başarılarını yurt dışına da taşıyor. Başta Amerika ve Almanya olmak üzere birçok farklı ülkeye yapılan büyük çaplı satışlar ile giyim sektöründe tüm rakiplerini geride bırakarak zirvedeki marka olmayı başarıyor.

Peki Bernotti 79 Bu Global Başarıyı Neye Borçlu?

Bernotti 79’un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Can, şirketinin global başarısının her zaman kaliteden doğduğunu dile getiriyor. Özellikle tüm adımlarında dünyadaki yenilikleri kovalayan ve her farklılığı ürünlerine yansıtarak kaliteli işçilik ortaya çıkaran Bernotti 79, globalde bu yaratıcılığın ilgi çektiğini savunuyor. Yurt dışındaki birçok ülkede moda tasarım uzmanı ekipleri ile yüksek oranda satış yapmayı başarmış bu şirket, diğer ülkelere de ihracat yapmak için çalışmalarına profesyonel bir şekilde devam ediyor.

Her sezon müşterilerine farklı kreasyon sunan marka, tek bir kitleye değil birden fazla tarza hitap etmesi ile de oldukça fazla kişi tarafından benimsenmiş durumda. Hem Türkiye’de hem de yurt dışında ‘Bernotti 79’ olarak büyük ses getiren şirket, iddiasını her daim koruyor ve en iyi erkek giyim markası olduğunu tüm dünyaya yansıtıyor. Bu sayede Amerika ve Almanya ile ihracatını her geçen gün büyütüyor ve farklı ülkelere de yayılmaya devam ediyor. İlerleyen günlerde tüm dünyayı sallayan bir Bernotti 79 görmeniz mümkün!

İnstagram : https://www.instagram.com/bernotti79/

 Facebook : https://www.facebook.com/Bernotti79

Twitter : https://twitter.com/bernotti 79

 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC8-GwWk07vBxpPC6DdPKTXQ