Harika ameliyat oyunlarıyla sizlerin karşınızda olmaktan kıvanç duyarız. Sevgili oyun sever arkadaşlar sitemiz bünyesinde birçok kategori bulunur ve bu kategorilerin her birisinde onlarca çeşit oyunumuz hizmetinizdedir. Tüm oyunlarımızı bedava oynayabilirsiniz. Daha önce hiç karşılaşmadığınız oyun çeşitlerini sitemizde bulacaksınız. Harika oyunlarımızı oynamaya başladığınızda zamanın nasıl su misali akıp geçtiğinin farkında olmayacaksınız. Bu sefer de sizleri çok eğlendirecek bir oyun ile karşınızdayız. Bu oyunumuz eğlenceli olduğu kadar eğiticidir.

Oyunumuzu açmak için önce oyun sitemizde bulunan kategoriler listesinde ameliyat oyunları kategorisini tıklayıp oyunu seçmelisiniz. Oyunu seçtikten sonra açılan sayfada oyunun küçük resmini sol kenarda göreceksiniz, resmin sağ tarafında bulunan oyunu oyna butonunu tıklayarak macera oyunu yükleyeceksiniz.

Oyunun yüklemesi çok kısa süre içinde tamamlanacak. Ardından gelen ekranın alt kısmında üzerinde ameliyatlarda kullanılan aletlerin bulunduğu play butonuna basın. Karşınızda ameliyata girmeye hazırlanan doktorları ve hemşireleri göreceksiniz. Ekrandaki next düğmesini birkaç defa üst üste tuşlayarak oyununa giriş yapacaksınız.  İlk önce operasyonu gerçekleştirecek olan doktorun ellerini dezenfekte etmek için lavabonun üzerinde bulunan ilaçlı süngeri alıp ellerinin üzerinde gezdireceksiniz.

Ellerinin temizleme işlemi bittikten sonra, yüzünde biraz endişe ve birazda korku, üzerinde ameliyat kıyafeti bulunan hastayı kolundan tutarak operasyonun yapılacağı odaya doğru götüreceksiniz. Hastanızı sedyeye yatırın ve hemen ardından hiç bekletmeden narkoz verip bayıltacaksınız. Bayılan hastaya çabuk müdahale etmeye başlayacaksınız. Kalp pili takılması gereken hastanın göğsünü tıraş edip ilaç süreceksiniz, ardından neşter ile üst deriyi yaracaksınız. Ben10oyunlar.net adresiyle göreceğiniz benten dünyası sizi mutlu edecektir. Daha sonra kemiği ameliyat testeresiyle kesin, mengene ile kestiğiniz yeri iyice açın, gördüğünüz kalbin içindeki kanı boşaltıp damarları hızlıca kesin ve kalbi yerinden çıkarıp pili takın. Pili taktıktan sonra kalbi yerine yerleştirin. Kesilen damarları dikin, mengeneyi çıkarın ve kesilen deriyi de dikip hastanızı yoğun bakıma alın. Tüm işlemleri mouseyle yapacaksınız. Başarılar dileriz.