Direk üstü, masa üstü ve makam bayrak modelleri, orijinal Türk bayrağı tasarımıyla kaliteli kumaştan dizayn edilmiştir. Bayrak satın al seçeneğini kullanarak, Türk ulusunun manevi değerlerini taşıyan, özel tasarım bayraklar ve masa üstü kaide modelleri en uygun fiyatlarla sizlere sunulacaktır. İç mekan ve dış mekan bayrak modelleri için hemen iletişim kurabilirsiniz.

İç Mekan Türk Bayrağı Satın Al!

Makam bayrağı özel boyutlarıyla ve tasarımıyla altın püsküllü ve sade modeller olarak sunulmaktadır. Altın ve gümüş renklerle tasarlanmış özel direği, kaliteli görünüm sunarken aynı zamanda manevi değerini de yansıtmasını sağlayacaktır. İki model olarak kullanabilir, konferans, iş yeri, sahne ve ofis alanlarında kullanabilirsiniz.

  • İstediğiniz ebatlarda dizayn edilebilmektedir.
  • Özel kumaş tasarımıyla, boyut ve direk özellikleri sunulur.
  • Kumaş kalitesini ve parlaklığını tercih edebilirsiniz.
  • Altın ve gümüş direk tasarımı, istediğiniz metrede olabilmektedir.

Özel tasarımlarla, ışıltılı ve şık bayrak modelleri sadece Türkiye’ye özgü değil, diğer ülkelerin şereflendirilmesi için de tasarlanabilmektedir. Özel kumaş kullanımıyla modern bayrak tasarımları sunulacaktır.

Dış Mekan Türk Bayrağı Satın Al!

Dışarıda dalgalanan Türk bayrağı tasarımları, özel ebatlarda ve direk üstü tasarımlara göre dizayn edilmektedir. İç mekandan ayrı olarak daha ağır ve gösterişli modeller sunularak, Türk bayrağının şanlı dalgalanışını seyrederken hayran kalabilirsiniz. Kaliteli kumaş kullanımı ve özel ebat tasarımlarıyla direk boyutuna ve dış mekanda kullanım alanına göre sizlere tavsiyelerde bulunulacaktır.

Orijinal bayrak tasarımıyla, gösterişli ve şanına yakışır renkleriyle dış mekanda uzun yıllar dayanıklı kalacak kalitede dizayn edilir. Modern tasarımıyla herkesi kendine hayran bırakacaktır.

Türk Bayrağı Flama Tasarımı

Yüksek kalite flama tasarımı, duvara asılan, yarım ve tam boyutlarda Bayrakçı tarafından sunulan özel tasarımlarla dizayn edilmektedir. Üçgen ve kare tasarımlarla birlikte masa üstü modeller, hafif, katlanabilir ve taşınabilir modeller olarak sunulur.

Kaliteli kumaş kullanımıyla oto flama, iç mekan modelleri ve kırlangıç Türk Bayrağı modelleriyle size özel boyutlarda sunulacaktır. Kaliteli kumaş kullanımı sayesinde, online satış alanından güvenle sipariş verebilir, anında adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz. Bayrakların şanına yakışan modeller, duvar, direk ve masa üstü tasarımlar olarak sunulmaktadır.