Süper lig süresi boyunca Fenerbahçe takımı karşısında kaybeden Medipol Başakşehir ekibi 2014-2015 senelerinde Süper lige geri döndükten sonra “Üç büyükler” arasında en çok sarı-lacivertliler karşısında zorlu anlar yaşadı. Geçmiş ismi İstanbul Büyükşehir Belediye spor olan Başakşehir, “Üç büyükler” ile mücadele zamanı 4 mağlubiyet ile en çok Fenerbahçe takımına yenildi. Son maçlarında Fenerbahçe takımına 2-0 yenildiler ve 43 puan ile turuncu lacivertlerin sahada sürdürdüğü 31 maçlık yenilmezliği sona erdi.

Medipol Başakşehir Fenerbahçe ile oynadığı 2014-2015 sezonundaki 8 maçtan sadece 4 de sahadan yenilgi ile ayrılırken, rakibini ise 3 kez mağlup etmeyi başarabildi. Turuncu-lacivertliler ise sadece 1 maçını beraberlikle bitirdi. Abdullah Avcı`nın ekibi geçirdiği maçların 11`ni gol ile sonlandırdı, rakip takım ise fileleri 8 defa havalandırmayı başardı.

Medipol Başakşehir, 8 maçtan yalnızca 4`ünde gol atmayı başaramadı. Sadece 1 maçta kalesine top girmeden kapatabildi.

Turuncu-lacivertliler, Galatasaray ile mücadelede hem galibiyet hem de gol sayılarında çok büyük üstünlük yaratmayı başardı.

Medipol Başakşehir ekibi son 4 sezonda sarı-kırmızılılar ile geçirdiği oyun zamanı 7 maçtan 4`ünü kazanırken, 2 maçını ise beraberlikle sonlandırdı. Sadece 1 maçında güçlü rakibine karşı oyunda yenildi.

Abdullah Avcının takımı 7 maçta toplamda 20 gol atarken, kalesinde ise sadece 9 gol gördü.

Eğer spor ile derin ilgileniyorsanız ve bahis sitelerini kullanarak bundan kendinize yarar sağlamak istiyorsanız sitesini kullanabilirsiniz. Hemen üye olup giriş yapabilmek için ise bu kullanabilirsiniz.