Merhaba Sevgili Okurlar, Bugünkü konumuzda sizlere burada Barbie ile ilgili kısa kısa bilgileri kısa özetler halinde geçeceğiz. Gördüğünüz üzere Konu Başlığımız Barbie Nedir?

Evet Barbie Uzun Yıllardır Sizlerin Bildiği Gibi Aslında Sadece Basit Bir Çocuk ( Bebek ) Oyuncağı değildir. Barbie Oyuncağı Çıktığı Dönemlerde Bir Çok Televizyon Reklamında Yer Almaya Başlamış Basit Bir Oyuncaktı o Dönemlerde, İnsanlar Bu Oyuncağı Gördüklerinde ilk başta güzel tepkiler verdi ve bu yüzden dolayı barbie oyuncaklarından almaya başladılar.

Bu Barbie Oyuncakları Sayesinde Milyonlarca Aile Mutlu oldu diyebiliriz Çünkü Barbie Oyuncakları Günümüze Kadar En Güzel Hale Getirilip Kullanılabilir Güzel Kız Oyunlakları içerisinde yer almaktadır.

Hemen Hemen Her Eve Girdiğinizde Bu Tarz barbie oyuncaklarını görebiliyoruz çünkü günümüzde Dünya ya gelen o minik eller, o minik ayaklar bu oyuncakları gördüğünde tabi ki Kız Çocukları Barbie oyuncağının saçlarını tarayarak elbiselerini değiştirirek Güzel Vakit Geçirebiliyor.

Geçtiğimizi Dönemlerde Barbie Sadece Bir Oyuncaktı Ortalama 2 ila 3 Yıl Süresince Biz Bunu Oyuncak Olarak Televizyon Reklamlarında ve Dışarıda ki Bildoard larda Reklam Olarak Gördük.

Bir süre Sonra Tüm Televizyon Kanallarında Barbie İsimli Çizgi Filmler Yer Almaya Başladı Bütün Kız Çocukları Ekranların Başında Bu Güzel Barbie Giydirme Oyuncağının Çizgi Filmlerini izlemeye başladılar Günümüzde Hala Ekranlarda Yer Alan Bu Oyuncak o Dönemlerden Sonra Geliştirilerek Sesli Bir Oyuncak Haline Getirildi Barbie Oyuncağının Eline Hafif Bir şekilde bastırdığımızda İnsanlara Cevap Veren daha sonrasında ise Oyuncağın Ayak Altlarına Yerleştirilen piyonlar sayesinde hareket etmesi de sağlandı.

Bu kadar yapılan şeyin ardından daha sonra barbie oyuncaklarına Şarkılar söyletilmeye başladı çeşitli yörelerimize ait kıyafetli olanları çıktı karadeniz yöresi, ege yöresi özellikli barbie bebekler çıkmaya başladı ve minik eller minik ayaklar ile tabir ettiğimiz küçük kız çocuklarımızın yanı sıra büyük yetkişkin bayanlarda bu tarz barbie bebekler alarak evlerinin bir köşesine dekor yapmaya barbie köşesi yapmaya başladılar.

Biz biliyoruz ki Kız çocuklarının en güzel rüyası haline gelmiş bu tarz barbie oyuncakları Ülkemizde ve yurtdışında satışı en çok yapılan oyuncak haline geldiğini ve bu oyuncaklar sayesinde bir çok aile kız çocuklarını evde bıraktıklarında onların ağlamaması ve daha keyifli zaman geçirmesi için bu tarz bir oyuncağı aldığını ve her aldıklarında küçük kız çocuklarını sevindirdiklerini onların yüzünde ki ifade den de anlayabiliyorlar.

Barbi Oyunları Kız Çocuklarımızın En Güzel ve En Sevdiği Oyuncaklar Haline Gelmesinin Yanı Sıra Eski Köklü Yaşlı İnsanlarımız Biliyordur ki Eskiden Bu Tarz Oyuncakların Adı Sadece Bez Bebekti :) Bez Bebek Kılık Kıyafet Değiştirdi Şekil Şemal Değiştirdi Bez Bebeklikten çıkartılıp Güzel mi Güzel Yerini Şeker mi Şeker Bir Barbie İsimli Oyuncağa Bıraktı İşte Bu Oyuncağın İnanılmaz Oyun Oynama Adreslerinden Biriside Tabi ki  Herkese Keyifli zaman Geçirmeler...