Özel günlerin süslemelerinde ana süslemeler dışında ortamın havasını değiştiren ve güzelleştiren unsurlar bazen arka planlar olabiliyor. Mesela şık bir sunum masası görünümünü elde edebilmek için masa ile uyumlu masa tütüşü ve arka planda duran konseptle uyumlu balon süslemeleri görünümün kalitesini çok daha fazla artırabilir. Her tarafta renkliliğin çıkmasını ve konsept bütünlüğünü sağlayan balonlar organizasyon süslemelerinde sık tercih edilir.

Ortamı Havalandıran Balonlar

Balon süslemeleri sanıldığının aksine sadece çocukların eğlencesi için değil, uyumlu renklerde seçilen balonlarla konseptin bütünlüğünü de sağlarlar. Farklı modellerde model ve şekillerde kullanılabilen balonlar, organizasyonlarda kurulmak istenen atmosferin oluşumuna ciddi katkı sağlarlar. Farklı renk ve desenlere sokulabilen balonlar çocuklarınız için de bir oyun durumuna da dönüşebilirler. Balonların havada durabilmesini ise içerisine helyum gazı doldurtarak sağlayabilirsiniz. Balon içerisinde kullanılacak helyum gazı çoğu yerden bulunabildiği gibi süslemelerde kalitesine dikkat etmeniz gerekebilir. Helyum gazının kaliteli oluşunu renksiz, kokusuz ve tatsız olmasıyla anlayabilirsiniz.

Balon Çeşitlerindeki Zenginlik

Balon denilince akla bir model geliyor olsa da https://www.partiavm.com içeriğinde çok farklı balon süslemeleri bulabilmek mümkündür. Zincir balonlar sayesinde artarda sırlanmış balonların renk birlikteliğini görebilirsiniz. Onun dışında ise sayı veya harf balonları ile yaş, isim gibi durumlar balonlarla ifade edilebilir. Temalı balonlar sayesinde ise konseptiniz renklenir. Partiavm Unicorn balonlar, flamingo balonlar, Mickey balonlar, yıldız balonlar gibi karakter şekilli folyo balonlar da doğum günü konseptinizle uyum içerinde görünür ve partinize eğlence katar. Tüm balon süslemeleri için partiavm yi ziyaret etmeniz yeterli olacak.

Masanın Süsü Kumaş Masa Örtüleri ve Tütü Masa Etekleri

Özel olarak hazırlanacak doğum günü gibi organizasyonlarında sunum masası ilgi noktası olur. Hazırlanan ikramlar nasıl ki midemizi doyuruyorsa onların sunumunu ve  zeminin süslenmesi de gözümüzü doyurur. İkramların konulduğu sunum masası süslenmesinde kumaş masa örtüleri yeri büyük bir öneme sahip olurlar. Önden masa eteği giydirilerek yapılan bu süslemede o güne özel çekilecek fotoğraflarda ikramlarınızın dahi ön planda olmasını sağlar. Konsept için hazırlanan diğer unsurlarla uyumu dikkate alındığında renk, kumaş türü gibi seçenekler dikkate alınır. Kumaşlar ise mat renkte olabileceği gibi temanıza göre tam tersi ışıltılı ve pullu şekilde de olabilir. Temanızla uyumlu sunum masası için ihtiyacınız olan tüm doğum günü süsleri partiavm de sizi bekliyor.