Tüylere karşı bakla kabuğunun çok etkili olduğunu hiç duydunuz mu? Bazı sebeplere bağlı olarak özellikle de hormonal bozukluk sebebi ile vücutta bulunan tüyler çok fazla çıkmaktadır. Bu yazımızda bakla kabuğu kıl döker mi konusunu inceleyeceğiz. Bu nedenle de bu kıllardan bakla kabuğu ile kurtulmak mümkündür. Düzenli bir şekilde kullanılan bakla kabuğu tüylerin köklerinde incelme sağlar ve bu sebeple de zamanla tüylerin azalmasına ve hatta yok olmasına sebep olur. Çünkü bakla kabuğu vücutta bulunan tüyleri yok etmek için senelerdir kullanılmakta ve faydalı olduğu söylenmektedir. Şimdi sizlere bu konu hakkında daha detaylı bilgiler vereceğiz. Sizde bakla kabuğu ile tüylerden kurtulmak istiyorsanız yazımızın devamını mutlaka okumalısınız.  

Bakla Kabuğu İle Tüylerden Kurtulma

  Vücutta bulunan tüylerin yok olması için bakla kabuğu inanılmaz etkili bir yöntemdir. Bunun için baklayı kabuğu ile birlikte haşlamanız ve daha sonra ezdikten sonra vücuda sürmeniz gerekmektedir. Peki, bu yöntem tüyleri aldıktan sonra mı vücuda sürülmelidir? Yoksa tüyler ile beraber mi vücuda uygulanmalıdır? Bu konu çok fazla merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Tüyler kökünden alındıktan sonra bakla kabuğu vücuda sürülmelidir ve bakla kabuğu ezmesi vücuda sürüldükten sonra 5 dakika kadar beklettikten sonra durulanmalıdır. Yapabilme imkânınız var ise diğer gün de bu uygulamayı yaparsanız daha etkili olacak ve kısa süre içerisinde tüylerden kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Bu yöntem Osmanlı döneminden beri kadınlar tarafından tüyleri azaltmak ve yok etmek için kullanılabilen ve yan etkisi olmayan bir yöntemdir. Önemli olan düzenli bir şekilde ve aksatmadan tekrarlamaktır. Bitkisel çözüm kategorimizden bir çok içeriği inceleyebilirsiniz, aktarlardan alacağınız farklı bitkilerle doğal yollardan bitkisel çözümlere ulaşabilirsiniz.  

Bakla Kabuğu Tüylere Çözüm

  Bakla kabuğu ile tüylerden kısa süre içerisinde kurtulmak istemez misiniz? Bakla kabuğu tüylerin seyrelmesini sağlayarak zamanla tamamen tüy köklerini kurutur ve bir daha tüylerin çıkmasına engel olur. Bu yöntemi uygularken tüyleri kökünden almaya özen göstermelisiniz. Jilet gibi aletler ile alınan tüylere bu yöntemin hiç bir faydası olmayacaktır. 4-5 defa yaptıktan sonra tüyleriniz de azalma meydana geldiğini kendinizde fark edeceksiniz. Peki, ne kadar sıklıkla uygulanır malıdır? Tüyleri aldıktan sonra 3 gün düzenli bir şekilde uygulamak çok önemlidir. Yani 2-3 haftada 3 gün yapmanız tüylerden kısa süre içerisinde kurtulmanıza sebep olacaktır.  

Bakla Kabuğu İle Epilasyon

  Bakla kabuğu ile doğal epilasyon yapabilir ve tüylerinizden en kısa zaman içerisinde yok kurtulabilirsiniz. Bakla kabuğu tüyleri yok etme de inanılmaz etkilidir bu sebeple de doğal epilasyon olarak halk arasında söylenmektedir. Tıpkı epilasyon gibi tüyleri azaltacak ve düzenli kullanım sonucunda ise tamamen yok olmasını sağlayacaktır. Yani bakla kabuğu uygulamasını da tıpkı epilasyon gibi en az 10-15 seans kadar tekrarlamalısınız. Seans sayısı yükseldikçe daha fazla etki etmeye başlayacak ve bir iki ay içerisinde gözle görülür bir azalma meydana gelecektir. Aşağıda verdiğimiz internet sitesinden bir çok kategoriden bir çok konuya ulaşabilirsiniz. https://www.tesetturgiyim.org/