İş ve günlük hayatta büyük yer tutan İngilizceyi öğrenmeniz çok kolaydır. Hem eğlenerek hem de yaşayarak kısa sürede İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz. Öğrenci merkezli ve yaşayarak öğrenme eğitim sistemi uygulayan Bakırköy ingilizce kursu olarak ihtiyacı olan herkese İngilizce öğretiyoruz.

İngilizce Öğrenmenin Yaşı Yoktur?

 Yedi yaşından itibaren kaç yaşında olursanız olun verdiğimiz ingilizce kursları ile konuşmanın ve başarmanın hazzını yaşayacaksınız. “İngilizce benim ne işime yarar? Düşüncesi yanlıştır. Teknolojik ürünlerde, sinema filmlerinde, dizilerde, tatilde gittiğiniz beldelerde İngilizce hep karşınıza çıkmaktadır. Özellikle akademik kariyer düşünüyorsanız veya iş hayatınızda kariyer düşünüyorsanız İngilizce öncelikle aranan yabancı dil olarak karşınıza çıkmaktadır.

İngilizce Bilmenin Avantajları

 İyi bir İngilizceyle birçok iş kapısı size açılabilir. Konaklama hizmeti veren bütün işletmelerde, organizasyon firmalarında, tercümanlık bürolarında rahatlıkla iş bulabilirsiniz.

 Seyahat ve tur firmalarında rehber olarak çalışabilirsiniz. İsterseniz turistik beldelerde kendi işinizi kurup, turistlerle rahatlıkla konuşabilirsiniz. Yurt içinde veya yurt dışında kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz.

 Yabancı dil bilmenin rahatlığıyla kendinize güven gelecektir. Ayrıca bir yabancı dil öğrenmek beyin loblarını açtığı için diğer yabancı dilleri daha rahat öğrenebiliyorsunuz.

İngilizceyi Nasıl Öğreniyorsunuz?

 Avrupa Birliği’ne bağlı ülkelerin ortak uyguladığı eğitim programını uyguluyoruz. Bütün eğitimlerimizde Bakırköy ingilizce kursları olarak communicativeapproach metodunu uyguluyoruz. Konuşma ağırlıklı bu metodumuzda, hızlı, anlaşılır ve kolay şekilde öğrenmenizi sağlıyoruz. Uzman yerli ve yabancı kadromuzla seviyelerinize uygun öğrenmeler gerçekleştiriyoruz.

 Bire bir veya gruplu olarak karşılıklı konuşma çalışmalarıyla öğrenmenin çok kolay olduğunu göreceksiniz. Öğrenmenin daha etkili ve kalıcı olmasını istiyorsanız, kurs haricinde de öğrendiklerinizi tekrar etmeye ve uygulamaya devam etmelisiniz. Ayrıca kaçırdığınız veya anlayamadığınız derslerde ücretsiz takviye eğitimlerimiz bulunuyor.

İhtiyaca ve Seviyeye Göre Sınıfları Belirliyoruz

 İlköğretim çağında olan 7-14 yaş grubu için özel sınıflarımız bulunuyor. İngilizce dil öğretimiyle birlikte dil gelişimlerinin ve sosyal becerilerinin gelişmelerini de destekliyoruz. Eğitimlerimiz okul müfredatıyla uyumlu olduğu için çocuklarınız okul derslerinde de başarılı sağlıyorlar.

Başlangıç (elemantary) Seviyesi Sınıfı

 Kursumuza kayıt olan bütün öğrencilerimize öncelikle yazılı ve sözlü seviye tespit sınavı uyguluyoruz. Böylece İngilizce seviyenizi ölçüyoruz. Seviyenize ve ihtiyacınıza göre sınıflara yerleştiriyoruz.

İngilizceye yeni adım atıyorsanız veya seviyeniz yetersizse ilk basamak olan “elemantary” sınıfından başlıyorsunuz. Zengin içerikli materyallerle ve deneyimli öğretmenlerimizle eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşıyorsunuz. Basitten başlayarak seviyenize uygun öğrenme gerçekleştirerek kendinize olan öz güveninizin gelişmesini sağlıyoruz.

Orta Seviye (Pre-Intermediate) Sınıfı

 Bu seviyede öğrenmenizi hızlandırma, eğitimden maksimum fayda sağlamanız ve birinci seviyede kazandığınız eğitimlerin sağlam temellere dayandırılması eğitimini veriyoruz. Bu seviyede günlük konuşma, yazma ve anlama çalışmalarına ağırlık veriyoruz.

 İş veya akademik İngilizce eğitimi alıyorsanız “Upper-Intermediate” orta üstü seviyesine kadar gelip gramer, yazışma ve dinleme öğreniminin son aşamasına gelebilirsiniz.

 Son aşama olan “advanced” eğitimiyle kursu başarıyla bitiriyorsunuz. Artık bir yabancı gibi rahatlıkla İngilizce konuşup, yazışabilirsiniz.