Acvılar da evlerimizde ve iş yerlerimizde en sık rastladığımız sorunlardan biri tuvalet giderlerinin tıkanmasıdır. Tuvalet giderlerinin tıkanmasında birçok klasik yöntemin olmasına rağmen artık günümüzde su tesisatçısı gibi sorunlarınızın çözümü için özel firmalar kurulmuştur. Bu özel kurumların tuvalet giderlerinin açılması gibi sorunlarda tercih edilmesi çok daha doğru bir tercih olacaktır. Çünkü diğer klasik yöntemlerin kullanılması bizlere daha pahalıya mal olacağı gibi ayrıca çok da zahmetli olacaktır.

Avcılar su tesisatçısı firmamız uzman personelleri tuvalet tıkanıklıklarını açmak için belli aşamalar doğrultusunda firmamıza ait teknolojik aletleri de kullanarak sorunlarınızı çok kolay bir şekilde halledecektir. Tuvalet giderinizi açmak için firmamızın uzman personellerinin öncelikle izleyecekleri yol tuvalet giderinin tıkanmasına sebep olan ana kaynağı tespit etmektir. Firmamız personelleri tuvalet giderinin tıkanmasına sebep olan ana kaynağı öğrenmek için firmamızın gelişmiş teknolojik yapıdaki ürünü olan kamera ile görüntü alma tekniğini kullanır. Kamera ile görüntü alma tekniği kullanılarak tuvalet giderinizde meydana gelen tıkanıklık tespit edilir. Tuvalet giderinizdeki sorun tespit edildikten sonra firmamız personelleri soruna ilişkin çözüm önerilerinde bulunurlar. Firmamız personelleri tuvalet giderinde oluşan tabaka ve tortuları parçalamak için firmamızın gelişmiş teknolojik ürünü olan çelik helezon yaylı robotlar sayesinde parçalara ayrılır. Firmamızın gelişmiş teknolojik yapıdaki ürünü olan çelik helezon yaylı robotları sayesinde tabakalar ve tortular parçalara ayrıldıktan sonra tuvalet giderinde bulunan bu parçalar su ile kanalizasyona ulaştırılır. Bu parçaların kanalizasyona dökülmesi ile tuvalet gideriniz açılmış olacaktır.

su kaçağı

Firmamız uzman personelleri tarafından kullanılan bu yöntemler sayesinde tuvalet giderini açmada hiçbir şekilde diğer klasik yöntemler gibi kırma ve dökme işlemine gerek duyulmaz. Avcılar tuvalet tıkanıklığı açma ve giderlerinin açımında kullanılan şiş, demir çubuk gibi nesneler veya tuz ruhu, kezzap gibi kimyasal maddelerin tuvalet giderlerinde bulunan borulara zarar vermesinden dolayı artık bu gibi klasik yöntemler tercih edilmez. Çünkü şiş ve demir çubuk gibi nesneler gider borularını delebileceği gibi kezzap, tuz ruhu gibi kimyasal ürünler de gider borularında delinmeye sebep olur. Bu nedenle artık bu klasik yöntemler yerine firmamız gibi uzman kişilerle ve teknolojik ürünler ile çalışan firmalar tercih edilmektedir.