İstanbul’da bir iş görüşmeniz  var veya tatil yapmak istiyorsunuz. Bunun için rahatlığı ve konforu bir arada yaşamak için bir araç kiralama düşünceniz var. Öyleyse doğru adrestesiniz. En son model ve en seçkin markalardan oluşan onlarca araçlık filosundan dilediğinizi seçebilir ve İstanbul genelinde gezintiye başlayabilirsiniz. En uygun fiyat seçenekleri ile kiralayacağınız araçlar, %100 müşteri memnuniyetini sağlamak üzere hizmete sunulmaktadır. Araçların tüm KASKO ve diğer işlemleri tam ve sorunsuz bir şekilde yapılmış olup, eksiksiz ve problemsiz bir şekilde size teslimatı sağlanmaktadır. 5 Gün ve üzeri kiralama seçeneği için sınırsız kilometre ayrıcalığından yararlanabilir bu eşsiz fırsatı ayaklarınıza kadar getirebilirsiniz.
 
Atatürk Havalimanına ayağınızı basar basmaz, önceden rezervasyonunu yaptırdığınız aracınız, iç hat ya da dış hat terminallerinde sizleri bekliyor olacak. Konforu ve dizaynı ön planda tutan filosu, güvenli araç kiralama hizmeti ile sizleri büyüleyecektir. Aralarında, Renault Clio, Renault Symbol, Fiat Linea, Renault Fluence, Hyundai Accent, Audi A3 gibi modellerin yanı sıra, Suv segmenti özel sportif tasarımlı araçlar ve VİP araçlar bulunan filosundan arzu ettiğiniz aracı kiralayabilirsiniz. Hem de çok uygun fiyatlar ile. Ayrıca, ödeme seçenekleri ve avantajlarından da yararlanmak için hemen aventourrentacar.com sitesine girerek detaylı bilgi alabilir ve rezervasyon yapabilirsiniz. İstanbul içerisinde, tüm vergi ve diğer ulaşım masrafları size aittir. Ayrıca, teslim edilirken size belirli miktarda yakıt sağlanmakla birlikte, en yakın petrol ofislerinden yakıt ekleyebilirsiniz. Yakıt seçenekleri arasında benzin ya da dizel opsiyonları bulunmaktadır. Ayrıca fiyatlar günlük ya da haftalık bazda teklifler ile size sunulmaktadır. Bütçenize en uygun aracı kiralamak istiyorsanız, ayrıca İstanbul’daki şubeler ve Atatürk Havalimanı şubesinden de rent a car hizmeti alabilirsiniz.
 
Atatürk Havalimanı araç kiralama hizmetinden yararlanmak için aventourrentacar.com sitesine girerek rezervasyon başlangıç ve bitiş tarihlerini girerek ödeme aşamasına geçebilirsiniz. Anlaşmalı kredi kartları ile taksit imkanından yararlanabilir indirimli araç listesini görebilirsiniz. 15€’dan başlayan fiyatlarla, araç kiralama işlemini başlatabilirsiniz.
 
Araç filosunda bulunan düz vites ya da otomatik vites araçlarından dilediğinizi tercih edebilir, konforlu ve rahat bir gezintiye başlayabilirsiniz.