Aşkbiyotik Sevgi Dolu Sözler - Aşkın Gücü - Aşkbiyotik kapsülleri nasıl yapılır nereden alınır?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın GORA filmindeki insanlar tüm ihtiyaçlarını bir kapsüle sığdıracaklarını konu almıştı. Biz de bir sevgilinin ihtiyacı olduğu tüm güzel duyguları teker teker sevginizi katarak Aşkbiyotik Kapsüllerine koyduk.

Sevgilinize aldığınız aşkbiyotiği, kendi ellerinizle hazırladığınız reçete ve çok eğlenceli, buram buram aşk kokan prospektüsü ile verebilirsiniz.

Aşkın ve mutluluğun ilacı aşkbiyotik içerisinde 100 ml’lik cam şişesi, içerisi notlarla dolu 30 adet bitkisel ve helal sertifikalı kapsüller, prospektüsü, kendi ellerinizle hazırlayabileceğiniz reçetesi bulunur. Aşkbiyotik özel tasarım karton kutusu ile birlikte gönderilmektedir.

Reçeteyi yazıp, imzanızı attığınızda kendinizi aşk doktoru gibi hissedeceksiniz. Sevgilinize olan duygularınızın tanısını koyarak istediğiniz gibi reçeteye dökebilirsiniz. Reçeteyi yazarken aşağıdaki fotoğraflardan kopya çekebilirsiniz.

Kutunun üzerinde bulunan son kullanma tarihi bölümüne eğer hayatınızı birleştireceğiniz zamanı planladıysanız o tarihi, eğer evlenmiş muradınıza ermişseniz “Bir ömür boyu” , ”Sonsuza kadar” gibi ifadeler yazarak sevgilinize özel bir hediye yaratabilirsiniz.

Aşkbiyotik mutlu çiftler kadar kırık kalplerin, umutsuz aşkların da ilacı olabilir.

İlk başta normal bir ilaçtan hiç farkı olmayan bu ürün kesinlikle ilaç olmayıp içindeki sevgi ile karşı cins üzerinde ilaçtan daha çabuk etki gösterecektir.

Mesajlardan bazıları:

“Senin için yapamayacağım tek şey seni kıskanmamak. “

“Gülümsemek kadar güzel, nefes kadar önemlisin benim için. “

Ürün içerisinden çıkan boş reçeteyi kendi el yazınızla içinizden geldiği gibi doldurabilirsiniz.(kalem ürüne dahil değildir)

Önemli Not: Bu kapsüllerin içinde sevgi sözlü not kağıtları bulunmaktadır. Kesinlikle yutulmamalıdır.

Bu da bizden size bir tüyo:

En ucuz Aşkbiyotik kapsüllerini online olarak satın almak için tıklayınız