Sürekli değişik oyunlarla karşınızda olan sitemiz şimdi de karşınıza yepyeni ve çok hoş olan süper tank oyunuyla çıkıyor. Düşmanların korkulu rüyası olan tanklar savaşların vazgeçilmez araçları olduğunu bilmeyen yoktur.

Tank savaşı içeriğinde tanklarla her türlü güvenlik zorluklarıyla baş edebilirsiniz. Eğer ordunuz tank bakımında zengin ise sizi hiçbir düşman korkutamaz. Çünkü tanklar paletleri sayesinde her türlü arazide çok rahat gidebilen bir savaş aracıdır. Ancak bu oyunda tankların geçeceği yol o kadar da kolay yollar değildir. türlü oyunlarımız arasında seçmiş olduğunuz bu süper tank oyunumuzu oynamak için oyunu oynaya basın.

Otobüs oyunlarını görüntülediğinizde bilgisayarınızı yüklemesi bittikten sonra çıkan siyah beyaz resimli ekrandaki start butonuna basmanız yeterli olacak. İlk leveli oynamak için klavyenin yön tuşlarını kullanarak tankınızı dik inişleri ve sarp yokuşları yolda sürmeye başlayın. Yolda yıldızları toplaya toplaya tüm etapları finish çizgisine kadar sürüp oyununuzu bitirin. Her etap için size toplam yüz yirmi saniyelik süre verilecek bu süre zarfında finishe ulaşamazsanız oyunu baştan oynamalısınız. Aynı zamanda tüm oyun için on tane can hakkınız var. Her hata yapışınızda bir canınız eksilecek. Kaç canınız kaldığı devamlı ekranın sağ üst köşesinde gözünüz önünde olacak.

Oyun boyunca farklı farklı mevsimlerde tankınızı süreceksiniz. Her mevsimde ayrı zorluklar var ama malumunuz araba sürmenin en zor olduğu mevsim kıştır çünkü kışın arabaların en çok korktuğu şey zeminin kaygan oluşundan dolayı araçların fazlaca kaymasıdır. Bu oyunda da kışın aracınız her ne kadar az kayarsa da yokuşları çıkarken ve yolun belli yerlerinde karların erimesi sonucu yolda oluşan kasislerden geçerken çok zorluk çekersiniz.

Bazen arabanız açılan büyük çukurlara düşür ve bir daha çıkaramazsınız. Bu çukurlarda geçmenin en kolay yolu boşluğa iyice yaklaştığınızda space (boşluk ) tuşuna basarak çukurların üstünden atlamanızdır. Akıllarda zihin zorlayıcı faaliyet olarak göze çarpan bu yapıda mutlaka bulununuz. Görsellerin teknoloji ile birleştiği muhteşem yazılımda eğlence son haddine ulaşacaktır. Biraz zorlanarak oynayacağınız bu eşsiz güzel oyunumuz sizler için en iyi boş vakit değerlendirme eğlencesi olacak. Araba oyunu oynama sitesi adına çok başarılı bir oyun çıkarmanız dileğiyle herkese kolay gelsin.