En doğru haberi almak, gerçeğe ulaşma noktasında son derece büyük bir öneme sahip. Bunu yapmanın birçok yolu var. Özellikle online haber siteleri bu konuda iyi bir opsiyon. Fakat burada öne çıkan bir husus var. O da doğru habere en kısa sürede erişim sağlayabilmek. İşte bunu yapma konusunda Antalya Haber Tv sitesi çok iddialı. Açmış olduğu Türkçe sitesi ile hem şehirde hem de ülkede ve dünyanın geri kalanında ne olup bittiğini okuyucularına sunma gayreti içinde.

Antalyahaber.tv, Antalya’da yayın hayatına başladı. Sosyal medya hesapları ve www.antalyahaber.tv web adresiyle hizmete geçen antalyahaber.tv, TTMEDYA bünyesinde olup genel müdürlüğünü Necat Aktaş yapmaktadır. Antalya’nın güncel haber, video ve görselleriyle yerelden, ulusala hizmet sunacak antalyahaber.tv, demokratik değerlere ve insan haklarına bağlılığıyla kurulmuştur. Gazeteciliğin evrensel ilkeleri çerçevesinden bir an olsun sapmayacaklarını belirten Genel Müdür Aktaş, “Gerçekleri nesnel bir biçimde, sansürlemeden ve saptırmadan halka aktaracağız. Basın Ahlak Yasası içinde sokağın düşünce ve ifade özgürlüğünü kullanması için uğraşacağız. Yayın özgürlüğümüzün temelinde insan hakları vardır” dedi.

Halkın doğru haber alma ve bilgi edinme hakkına sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirten Genel Müdür Aktaş, “Her türlü sansürle mücadele edeceğiz. Antalyahaber.tv olarak biz önce gerçeğe karşı sorumluluklarımız olduğu düşüncesindeyiz. Yapacağımız bilgi ve haberlerle özgür düşünceden taviz vermeyeceğiz. Hiçbir ticari hizmette bulunmayıp, toplumsal nitelikte çalışmalar yapacağız. Yurttaşlara ileteceğimiz bilginin sorumluluğuyla çalışacağız. Meslek ilkelerimizden asla taviz vermeyeceğiz” ifadesini kullandı.

Doğru Haber Tarafsız Bakış Açısı

Antalya Haber, özlenen ve her daim boşluğu hissedilen bir anlayışa hizmet ettiği için son derece büyük bir ilgi görüyor. O da tarafsız ve doğru haber. Bu konuda sitenin  çok ideal bir tavır içinde olduğunu görüyoruz. Hem basın yayın ilkeleri hem de etik değerler üstünden hareket eden sayfa; birden çok kaynak kullanımına özen gösteriyor. Özellikle toplumu farklı yerlere kanalize etme ya da bir algı operasyonu oluşturma gibi dertleri yok. Faaliyete başlamasının üstünden henüz çok kısa bir zaman geçmesine bunu rahatlıkla anlıyoruz.

Alanında İyi Olan Kadro

Haber Antalya sitesinin bu iş için oluşturmuş olduğu kadro hemen dikkat çekmekte. Bunun nedeni ise alanında yetkin olan isimlerin öne çıkması. Habercilik konusunda eğitim almış olan bir ekip söz konusu. Meslek ilkelerinin tam olarak ne olduğunu iyi biliyorlar. Bunun yanı sıra işlerinde çok iyi ve titizler. Algı yaratma gibi habercilerin uzak durması gereken bir kavram onlar için hiçbir şekilde geçerli değil. İşte bu yüzden kaliteli haberciliğe imza atıyorlar.

Başarılı Site ve Çok Zengin Olan İçerik

haber antalya sayfasının içeriği son derece zengin. Özellikle şu kategoriler söz konusu;

  • En son haberleri siteden öğrenin. Yani güncel olana dair bilgi sahibi olmak son derece kolay ve bunu tek tıkla yapın.
  • Öne çıkan manşetler de unutulmuş değil.
  • Sitedeki haber içeriğini sadece kente dair gelişme içermediğini görüyoruz. Bundan dolayı hem bölge hem  ülke ve daha geniş ölçekte dünya haberlerini site üstünden takip etmek kolay olacak.

Magazin, medya, teknoloji ve bilim, spor, ekonomi, sağlık, turizm ve yaşam gibi konularla alakalı en son haberleri siteden öğrenin. Aynı zamanda haber sitesi içinde Web TV de var. Görsellerle desteklenmiş olan birçok haberin takibini ilgili alan üstünden en kısa süre içinde yapın.

https://www.facebook.com/antalyahabertv/

https://twitter.com/Antalya_HaberTV

https://www.instagram.com/antalyahabertv/