Son yıllarda gelişen inşaat sektörünün, günümüz İstanbul'unu yeniden düzenlemek için kentsel dönüşüm sistemine dahil olmaları ile birlikte, her geçen gün yeni bir inşaatın temeli İstanbul'da atılmaktadır. Anka yapı firması, özellikle Kadıköy'ün yeni yaşam alanı olarak ön görülen Fikirtepe mahallesinde yapmış oldukları projeler ile adından sıkça söz ettirmekte olup, uzun yıllar boyunca yaşanabilir bir yapıyı insanlara sunmaktadır. Yılların vermiş olduğu bilgi birikimi ile birlikte, özellikle Anka yapı firmasının Fikirtepe projesi ile kentsel dönüşüm sisteminin ne kadar etkili bir çalışma olduğunun ve ne kadar başarılı olacağını görmekteyiz. Bu sistem ile birlikte, çarpık yapılaşmaların yerlerini uzun vadede yaşanabilir alanlara dönüştürülmesi ile birlikte, insanlar bu yaşam alanlarına şimdiden adapte olmak için, yapılan projeleri yakından takip etmektedirler. Toplu konut projelerinin en büyük avantajı ise yaşam alanları içerisinde bulunan sosyal alanlar, parklar, bahçeler, marketler ve teknik ekip ile birlikte dışarıya hiç bir şekilde ihtiyaç duymadan, tüm temel ihtiyaçlarınızı bu toplu konutlarda halledebiliyorsunuz. Tabi ki Anka yapı firmasının, Fikirtepe projesi içinde aynı durumların çok daha fazlasının geçerliği olduğunu düşünürsek eğer, kentsel dönüşüm sisteminin en iyi yapı firmalarının daireleri, her geçen gün daha fazla müşteri bulabilmektedir.

Anka Yapı İle Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi

Sizlerde kentsel dönüşüm ile yenilen İstanbul'dan iyi bir daire almak istiyorsanız eğer, sadece Fikirtepe değil, bir çok farklı semtte ki projelerde oldukça ilgi çekici olmaktadır.

Kentsel Dönüşüm Alanları

Başta Fikirtepe olmak üzere, İstanbul'un çeşitli alanlarında ki inşaat firmalarının projelerini değerlendirmek için, sizlerde www.kentselhareket.com adresine girebilir ve emlak piyasasında ki tüm haberleri anında alabilirsiniz. Böylelikle sadece Anka yapı firmasının çalışmalarını değil, İstanbul'un ve hatta Türkiye'nin en iyi yapı firmalarının projelerini karşılaştırabilir, değerlendirebilir ve kendinize uygun olan bir konuta sahip olabilirsiniz.

Yenilenen Fikirtepe

Kentsel dönüşüm sisteminin ana temasında yenilenme ve çarpık yapılaşmanın kaldırılması olduğu için, günümüzde satın almış olacağınız konut ile uzun yıllar boyunca yaşanabilir bir alana sahip olacaksınız. Sizlerde güzel bir ev almak istiyorsanız eğer, emlak piyasasını iyi değerlendirmelisiniz.