Anıl Uzun, Brexit'in yatırımcılar üzerindeki ekonomik etkileri hakkında konuşmak için Youtube'da bir canlı yayına katılacak. Program 12.02.2021 tarihinde saat 19:00'da canlı olarak yayınlanacaktır.

ANIL UZUN’a göre, "Brexit oldu ancak İngiltere ekonomisine etkileri henüz yeni başlıyor. Kısa vadede yatırımcı olumsuz etkilenebilir ancak İngiltere ve AB, uzun vadede yabancı yatırımcılara fayda sağlayacak bir ticaret anlaşması üzerinde anlaşmaya varmış durumda."

Anıl Uzun, Birleşik Krallık ekonomisinin de pandeminin etkisi altında olduğunu ancak aşı sonrası hızla toplanacağını ve yakında yatırımcılar için en cazip pazarlardan biri olacağını tahmin ettiğini belirtti.

Ayrıca Anıl Uzun “Brexit referandumunun sonucu beklenmedik şekilde evet çıktı. Bu sonuç siyasi açısından bir şok oldu ve halkın ilk tepkisi de ekonomi açısından olumsuz alacakları yönündeydi, ancak yakın gelecekte Brexit pekçok yatırımcı için daha fazla fırsat yaratacak. Piyasanın uzun vadede ne yöne gideceği bilinmediğinden yatırımcılar temkinli davranmalıdır." şeklinde konuştu.

Anıl Uzun Soru-Cevap bölümüne de katılarak izleyicilerin aklını kurcalayan konuları açıklığa kavuşturmaya çalışacak.