Aktif Bank özellikle düşük kredi notu kredi vermesi ile bilinen bir bankadır.Peki kredi çekmek istesek nasıl kredi başvurusu yapılır?Kredi başvurusu için şartlar nelerdir? Bunları birlikte inceleyelim.

Aktif bank 1999 yılında Çalık holding tarafından kurulmuştur.2008 yılında yeniden yapılandırılarak bankacılık faaliyetlerini sürdürmeye başlamıştır.Şuanda aktif olarak faaliyetlerini sürdüren Aktif Bank çok az sayıda şubesi olmasına rağmen dijital bankacılık sayesinde Türkiye'nin her yerine ulaşmaktadır.

Aktif Bank kredi notu düşük olan diğer bankalardan kredi çekemeyen tüketicilere kredi vermesi ile bilinmektedir. N Kolay Kredi ile internet üzerinden şubesiz kredi vermektedir.Kredi notu düşük olan tüketicilere kredi verdiği için kredi faiz oranları diğer bankalara nazaran biraz daha yüksek olabilmektedir.Aktif Bank'ın şubeleri çok az sayıda olduğu için kredi kullanmak isteyen tüketiciler kredi başvurusunu nasıl yapacağı konusunda bir fikir sahibi değil.Ayrıca kredi başvurusu onaylandı kredi çekilecek, para nasıl çekilecek ? Alınan kredinin taksitleri nerenden nasıl geri ödenecek bu gibi sorular tüketicilerin aklında soru işareti olarak kalmaktadır.

Aktif Bank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır ?

Aktif Bank kredi başvurusu sms ile yapılabilmektedir.Tüketiciler tarafından En yaygın kullanılan yöntem sms ile kredi başvurusu dur.Yada internet üzerinden nkolaykredi.com.tr adresine giderek kredi başvurusunu yapabilirsiniz.

Aktif Bank Kredisi Nasıl kullanılacak ?

Aktif Bank şubesi çok az olduğu için kredi kullanacak tüketicilerin aklına takılan sorulardan biriside krediyi nasıl kullanacağıdır.

  • Krediyi internet bankacılığı kullanarak başka bir banka hesabınıza transfer ederek kullanabilirsiniz.
  • PTT şubelerinden kredinizi çekebilirsiniz.
  • N kolay kart ile ortak ATM'lerden çekebilirsiniz.

Aktif Bank Kredi Taksitleri Nasıl Ödenecek ?

  • Vakıf bank ve Ak bank Atm'leri üzerinden Aktif Bank menüsünden ödemelerinizi yapabilirsiniz.
  • Ptt şubeleri ve PTT Matik ile ödeyebilirsiniz.
  • Başka banka hesabınız üzerinden eft yaparak ödeyebilirsiniz.

Aktif Bank kredi başvurusu ve diğer detaylar için 0850 724 30 50 Aktif bank müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Kaynak: https://krediverenbanka.org