Süperstar Ajda Pekkan, tv100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programının ilk konuğu oldu.

Programda Ajda Pekkan'ın yeni klibi Canın Sağolsun da ilk kez yayınlandı.

Ajda Pekkan neden Canın Sağolsun'a klip çektiğini anlatırken özel hayatıyla ilgili merak edilen bazı soruları da yanıtladı.

Ajda Pekkan evlilik üzerine konuştu. "Ben erkekleri gerçekten anlamıyorum" diyen Süperstar "Keşke erkekle kadın sonunda arkadaş olabilse" diye konuştu.

Star olmam gereken saatlerde bütünüyle o starı tamamlayıp bir paket halinde sunmaya çalışıyorum diyen Ajda Pekkan, "Normal bir hayatı tercih ediyorum, öyle huzur buluyorum" şeklinde konuştu.

Dünyada en çok sevdiği şeyin dans etmek olduğunu söyleyen Ajda Pekkan, çocukluk döneminden de bahsetti.

Cengiz Semercioğlu ise Ajda Pekkan'a şarkı yazmanın çok büyük bir sorumluluk olduğunu belirtirken Pekkan ise bazı şarkıların çok güzel olmasına rağmen sözlerin kendisine uymaması nedeniyle söylemediğini anlattı.

6 şarkılık yeni bir albüm çıkaracağını belirten Süperstar, yemek konusunda da çok iyi olduğunu belirtirken "Çok iyi yemek yaparım ama yapmak istemiyorum çünkü yemek yapmak demek başında olmak tadına tuzuna bakmak demek. Öyle yapınca da kilo geliyor" dedi.

Et pişirme konusunda Nusret'e rakip olabilirim diyen Pekkan, "Yemeğin lezzetini, nasıl olduğunu Fransa'da öğrendim" dedi.

Tatilde sürekli Bodrum'a gittiğini ancak gezecek bir yer olmadığı için dışarı bile çıkmadığını söylerken tatile ihtiyacını olduğunu belirtti.

Giyimiyle ilgili de konuşan Ajda Pekkan "Yardımcılarım var, onlar giderler bazen online bazen facetime'la bana gösterirler öyle alışveriş yaparım. Dolayısıyla benim kendime ait müthiş bir gardırobum yok. Moda dediğin zaman insanın kendine yakışanıdır moda. Sokaklarda askılı elbiselerle dolaşmayı sevmiyorum, gece bir yere giderken öyle giyinirim" yorumunda bulundu.

Ajda Pekkan’ın konuk olduğu programın tamamını buradan izleyebilirsiniz: tv100.com/ajda-pekkan-erkekleri-gercekten-anlamiyorum-cengiz-semercioglu-ile-sabah-sohbeti-video-462202.

Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbetleri hafta için her gün tv100 ekranlarından sabah saat 10.00'dan itibaren canlı olarak yayınlanıyor.

Türkiye’nin yeni YÜZ’ü tv100

Haberin yeni YÜZ’ü tv100 yayında

Okan Bayülgen ve Seren Serengil tv100’de

Yeni haber kanalı tv100

Okan Bayülgen tv100’le ekranlara döndü

İş adamı Necat Gülseven'in sahibi olduğu 3N Medya'nın haber kanalı olan tv100, 6 Mayıs 2019 tarihinde yayına başladı. Başkanlığını Murat Kelkitlioğlu'nun yaptığı 3N Medya'nın tematik kanalı tv100'ün Genel Yayın Yönetmenliğini Alican Değer yürütüyor.

Kadrosunda Okan Bayülgen, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu, Murat Güloğlu, Metehan Demir, Ahu Özyurt gibi isimleri bulunduran tematik kanal tv100 24 saat esasına göre yayın yapıyor.

Yüzde 70 haber, yüzde 30 eğlence ve magazin ağırlığına sahip kanal, D-Smart ve Digitürk 37. kanallardan izlenebiliyor. tv100'de haberden ekonomiye magazinden yaşama kadar birçok farklı konuda programlar yer alıyor.

Okan Bayülgen ile Muhabbet Kralı'nda her Cuma estetikten suça kadar sıra dışı konular masaya yatırılıyor.

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü’nde ise her cumartesi gecesi müzikten sanata politikadan spora kadar birçok konuda ünlü konuklar Okan Bayülgen'in sorularını yanıtlıyor.

Murat Güloğlu ile Gün Uyanıyor izleyicileri hafta içinde yeni güne hazırlarken hafta sonunda nöbeti Ela Rümeysa Cebeci devralıyor.

Emre Alkin ve Nazlı Bolak'ın sunduğu Parasal hafta içinde günde iki kez ekonomideki en son gelişmeleri ekranlara getiriyor.

tv100'ün popüler programı Duymadık Demeyin'de ise Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil hem güncel magazin haberlerini tartışıp yorumluyor hem de gündem yaratacak özel haberleriyle dikkat çekiyor. Hafta sonları ise Yasmin Erbil ile Magazin Hattı magazinin nabzını tutuyor.

tv100'ün tartışma programları Emre Buga ile Bakış Açısı, Metehan Demir'in Salı Konukları, Ahu Özyurt ile Şimdi Konuşalım, Ahmet Kasım Han ve Yalın Alpay ile Yüz Yüze, Operasyon, Ceren Akdağ ile Günün Getirdikleri gündemi meşgul eden konuları konuklarıyla aydınlatıyor.

Türkiye'nin yeni YÜZ'ü, Haberin Yeni YÜZ'ü sloganlarını kullanan tv100'de ana haber bültenlerini hafta içinde Emre Buga hafta sonunda ise Ceren Akdağ sunuyor.

tv100'de ayrıca sıra dışı mesleklerin tanıtıldığı İşim Ekmeğim, insanların evcil hayvanlar ile bağının yansıtıldığı Dost Dünyam, kültür sanat ve müzik dünyasının nabzını tutan Seyir Dünyası ve zor işlerin adamı Acemi Çırak gibi programlar da yer alıyor.

Haberin Yeni YÜZ'ü tv100 ayrıca online dünyada da tv100.com ve sosyal medya hesaplarıyla her zaman ulaşılabilir olmayı hedefliyor. Kanal; YouTube, Instagram, Twitter ve Facebook'ta en son ve ilginç gelişmeleri, programların tamamını ve özel klipleri takipçilerine ulaştırarak zengin içerikler sunuyor. tv100’ün canlı yayını web sitesi ve youtube üzerinden de yapılıyor.

HD yayın yapan tv100'ün uydu frekansı ise şöyle:

TÜRKSAT 4A, Frekans: 12729 Sembol: 30000 Polarizasyon: Dikey (Vertical)

OKAN BAYÜLGEN EKRANLARA tv100’LE DÖNDÜ

TV100 EKRANLARINDA OKAN BAYÜLGEN FIRTINASI

Türk televizyonculuğunun önemli ismi Okan Bayülgen tv100'le ekranlara döndü.

Tematik tv kanalı tv100, geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlamıştı.

Kadrosunda önemli isimleri barından kanalın en dikkat çeken ismi ise Okan Bayülgen oldu.

tv100 için 2 farklı program hazırlayıp sunan Bayülgen, daha ilk yayınlarında ses getirmeyi başardı.

Cuma günleri yayınlanan Muhabbet Kralı programında gündemdeki ilginç konuları konuklarıyla tartışan Bayülgen ilk programında "Neden suç ve cinayet izliyoruz?" sorusunun yanıtını ararken ikinci programda ise "Estetik ameliyat" konusunu cerrahlar ve estetik yaptıran isimlerle birlikte tartışmaya açtı.

Okan Bayülgen'in cumartesi geceleri yayınlanan programı ise Uykusuzlar Kulübü.

Sanat, politika, medya vb. sektörlerden önemli ve ünlü isimlerin konuk olduğu program Türk televizyonculuğundaki önemli bir eksiği gidermeyi başardı.

İlk programda gündemdeki isimlerle başlangıcı yapan Bayülgen, Uykusuzlar Kulübü'nün ilk bölümünde konukları Yeni Maxi Single'ı İmalat Hatası ile Ivana Sert, Başarılı Oyuncu ve Müzisyen Serhat Kılıç, ekranların yeni yüzü Sunucu Yasmin Erbil, Astroloji Uzmanı Hande Kazanova, Sevilen Radyo Programcısı ve Sevilen Stand-Up'çı Mesut Süre, Youtube'dan yaptığı programlarla adından söz ettiren Oğuzhan Uğur, Harem Kabare'nin güzel ve yetenekli oyuncuları Özge Borak, Ezgi Çelik, Beste Tok, Ödül Turan, Gizem Dinç ve Aybüke Albere oldu.

Okan Bayülgen ikinci programında ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nu konuk ederken izlenme rekorları kırdı.

Diğer konuklar ise Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil, yeni single'ı 'Sensizlik Haram Bana' ile Yılmaz Morgül, Jabbar, Cem Gelinoğlu, Mario Levi, Karolin Fişekçi ve Taha Özer oldu.

Cumartesi gecelerinin vazgeçilmez programı haline gelen Uykusuzlar Kulübü her cumartesi gecesi ekranlardaki yerini almaya devam edecek.

Tv100 frekans bilgileri nasıl eklenir?

Türkiye'nin yeni YÜZ'ü tv100'ü uydudan izlemek için ne yapmak gerekiyor. İşte frekans bilgileri...

Mayıs hayatında yayın hayatına başlayan tv100, Okan Bayülgen, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu, Ahu Özyurt, Ahmet Kasım Han gibi isimlerle televizyonculuğa yeni bir soluk getirdi.

Peki tv100'ü uydudan nasıl izleyeceksiniz?

Farklı seçenekleriniz var.

tv100 Digitürk ve D-Smart platformlarından 37. kanaldan izlenebiliyor.

İlerleyen zamanlarda diğer platformlarda da yerini alacak olan tv100'ü uydudan frekanslarını girerek de izleyebilirsiniz.

Bunun için bazı adımları yerine getirmeniz lazım. İşte tv100'ü TV'de seyretmeniz için yapmanız gerekenler.

tv100, kanalı uydudan izlemek isteyenler için bir "Nasıl yapılır?" videosu yayınladı.

Buna göre öncelikle kumandanızdan menüye basın.

Daha sonra uydu düzenlemeye girin.

TÜRKSAT'ı 42 dereceye ayarlayın.

Santral kullanan izleyicler DiSEqC1.0'ı LNB 1 olarak ayarlamalı. Ancak bu giriş sizin kullanımınıza göre değişkenlik gösterebilir.

Daha sonra TP menüsünden aşağıdaki frekans ve sembol oranlarını ayarlayın.

tv100 uydu frekans bilgileri:

TÜRKSAT 4A

Frekans: 12729

Sembol: 30000

Polarizasyon: V (Dikey)

Bunları yaptıktan sonra "Uydu Elle Arama" menüsüne girip uydu bölümünden TÜRKSAT'ı seçtikten sonra arama butonuna basın.