Her insanın, çok uzun süre çalıştıkları bir yılın sonunda, kafasını dinleyebileceği bir tatil yapmaya hakkı vardır. İnsanların bir tatilden beklentileri, yaşam tarzlarına göre değişiklik göstermektedir. Türkiye’de birçok kişi, ailesiyle birlikte tatil yapacakları, muhafazakâr ailelere uygun bir tatil yeri arayışındadır. Nehir Apart Otel, bu arayışlara cevap olacak bir apart oteldir.

Muhafazakâr aileler, kendilerine uygun oteller aradıklarında karşılarına çıkan seçenekler genelde, içinde bir ailenin yaşayamayacağı kadar küçük ve şehrin çok çok uzağında oteller olmaktadır. Muhafazakâr değerlere sahip birçok aile de alkolsüz bir otelde tatil yapabilmek uğruna, insanlardan soyutlanmış bir alanda günlerini geçirmek istememektedir. Bu tip otellerin büyük kısmı da insanların kendilerine muhtaç oldukları düşüncesiyle, 2 liralık hizmeti ya da ürünü 10 liraya insanlara satmaya çalışmaktadır.

Nehir Apart Otel, muhafazakâr ailelere sundukları ile, bu tip kötü örneklerden tamamen ayrılır.   Nehir Apart Otel, muhafazakâr ailelere, en uygun fiyata en iyi konaklama hizmetini sunmaktadır.

Otel, Alanya merkezinde, Kleopatra Plajı olarak bölgesinde bulunmaktadır. Alkolsüz bir hizmet sunan otel, otogara sadece 100 metre uzaklıktadır. Tesettürlü kesime özel , havuz ve su kayağı seçenekleri mevcuttur. Odalar her gün temizlenmektedir ve çarşaf, havlu vb. malzemeler her gün değiştirilir. Her oda iki klima ve iki televizyona sahiptir. Yüksek hızlı wi-fi hizmeti de bütün odalara sunulmaktadır. Eğer siz de hem muhafazakâr ailelere uygun hem de kaliteli hizmet sunan bir otel istiyorsanız, tercih edeceğiniz yer Nehir Apart Otel olmalıdır. Daha fazla bilgi almak ve Alanya apart oteller için tıklayın.