Bayan giyimi üzerine hizmet veren mağazalar arasında, Springstore online mağazası aradığınız tüm abiye modellerini sizlere sunmaktadır. Bayanların ihtiyaçlarına göre ürün türlerini farklı kategori sayfalarına ayırmıştır. Abiye elbise çeşitleri arasında farklı modeller ve renkler yer alıyor. Beyaz abiye modelleri her yaş ve beden ölçüsündeki bayanlara göre tasarlanmıştır. Sitede yer alan tüm abiye modelleri, moda sektöründeki gelişmelere göre belirlenmiştir. Özel davet, düğün, nişan, mezuniyet gibi etkinliklerin vazgeçilmez elbiseleri abiyelerdir.

Elbiselerde Renk Tercihi

Elbise modellerinde farklı renk seçenekleri kullanılmaktadır. Abiye elbiselerde de çoğu zaman koyu renkler tercih ediliyor. Ancak beyaz abiye elbise modelleri, Springstore abiye kategorisinde yer almaktadır. Düğünlerde gelin gibi beyaz giyinmek istemeyenler farklı renk tercihlerinde bulunabiliyor. Ancak farklı özel organizasyon etkinliklerinde abiye rengini beyaz olarak tercih edenler, daha fazla dikkat çekecek ve en şık olmayı başarabilecektir. Özel organizasyonlar için kaliteli kumaşlardan hazırlanmış beyaz ve detaylı abiyeler Springstore online mağazasında sizleri bekliyor.

Abiye Seçenekleri

Bayanların tercihlerini kazanabilmek için abiye modelleri yılın modasına göre belirlenmektedir. Online mağazadan tüm müşterilere aradıkları yeni abiye model seçenekleri sunuluyor. Beyaz abiye modelleri özel tasarımlı olarak hazırlanmıştır. Abiye kategori sayfasında yer alan modellerin askılı, taş işlemeli gibi detaylardan oluştuğu görülmektedir. Tüm işleme ve detaylarda beyaz renk kullanılarak, modellerde bir bütünlük sağlanmaktadır. Bazı modellerde beyaz renk ile farklı renk seçenekleri birlikte kullanılarak, farklı bir tasarım ortaya konulmaya çalışılmıştır.

Özel Günlere Özel Modeller

Springstore online mağazası, bayanlara özel günlerde özel model seçeneklerini yılın moda trendlerine göre sunuyor. Bayanlar, katılacakları özel davetlerde her zaman farklı olmayı sever ve tercih ederler. Abiye elbise modelleri özel olarak tasarlanmaktadır. Abiye modelleri her yaştaki ve vücut tipine sahip bayanlara göre hazırlanmaktadır. Beyaz abiye elbise tercihinde bulunmak isteyenler, abiye kategori sayfasındaki tüm ürünleri inceleyebiliyor. Bayanlara sunulan abiye modelleri, kısa abiye, uzun abiye, tesettür abiye, gipürlü abiye, balık abiye, tüylü abiye gibi özel tasarımlardan oluşmaktadır. Müşteriler, tercih ettikleri modele göre ürün araması yapabiliyorlar.

Yaşa Göre Abiye Seçimi

Abiye elbiseler, bayanların en çok değer verdikleri elbise çeşitleridir. Sadece özel günlerde giyilmekte ve o gün bayanların daha güzel görünmesini sağlamaktadır. Springstore online sitesinde yer alan abiye modelleri her yaşa göre çeşitlendirilmiştir. Kendisini genç hisseden bayanlar daha çok kısa abiye modellerini tercih ediyor. 18 – 35 yaş arası bayanlar için beyaz renk seçeneklerinden oluşan çok sayıda modele yer verilmekte ve bu ürünler ile daha şık olmaları sağlanmaktadır. Uzun boylu olan ve fiziğine güvenen bayanlar, abiye kategorisinden seçim yaparken, uzun abiye modellerini ve beyaz renk tercihini kullanıyorlar.

Özel Tasarımlar

Beyaz abiye elbiseleri tercih edenler için özel tasarım modelleri yeni ürünler olarak sunulmaktadır. Özel tasarım çalışmaları olarak hazırlanmış olan abiye modellerinde, tüy süslemeleri, taş işlemeleri, gipürlü desen ayrıntıları yer alıyor. Abiye elbiselerde öne çıkan modelleri görmek ve uygun fiyatlara satın almak isteyenler, Springstore online mağazasını hemen ziyaret etmelidir.

Öne çıkan ürünler, müşteri taleplerine göre belirlenmekte ve uzun abiye modelleri ilk sırada yer almaktadır. Beyaz renkler kullanılarak hazırlanan abiye elbiselerde kullanılan payet, taş ve tül gibi işlemeler, elbiseye şıklık katmakta ve giyecek olan bayanın daha şık görünmesini sağlamaktadır. Kumaş rengine göre özel işlemler yapılabilmektedir.

Beyaz renk kumaşlar üzerine yapılacak olan işlemler, ışıltılı bir imaj ile birlikte elbisenin daha lüks görünmesini sağlayacaktır. Beyaz renkli ve farklı model arayanlar, aradıkları ürünleri hem uygun fiyat seçenekleri hem de geniş model seçenekleri ile bulabilmektedir.

Instagram: https://www.instagram.com/springstore.tr/
Facebook: https://www.facebook.com/springstorecomtr
Twitter: https://twitter.com/springstoretr