Merhabalar…

Sitemizin 3D Futbol Oyunları kategorisine siz değerli oyuncularımız ve üyelerimiz için eklediğimiz yeni oyunumuzu beraber oynayıp keşfetmeye ne dersiniz? Eğer bu soruya cevabınız evetse ve sizde bizimle beraber bu oyunun tadına varmak ve Futbol Oyunu adlı sitemizdeki diğer oyunları keşfetmek isterseniz hiç vakit kaybetmeden direk oyuna başlayalım.

Oyuna başlamak için 3D Şampiyonlar Ligi linkine bir kez tıklamanız yeterli olacaktır. Her zaman televizyonlardan gazetelerden bilgisayarlardan ve diğer basın yayın organlarından takip ettiğimiz Şampiyonlar Ligi heyecanına şahit olabileceğiniz bu oyunun açılışındaki 3 adet moddan birisini seçerek oyuna başlayabiliriz.

EASY ( Kolay ), MEDİUM (Orta ) ve son olarak Hard ( En Zor ) olmak üzere bu modlardan MEDİUM ve Hard MOD’U oyunu ilk kez oynadığımız için kilitli olacaktır. Bu yüzden PLAY EASY butonuna tıklayıp bu şahane 3D Şampiyonlar Ligi oyununu başlatabilirsiniz. Oyun açıldığında karşımıza çıkan yeşil çim sahada kaleci dahil 4er kişiden oluşan takımlarla yarışacağız. Takımızın sahanın yarısındadır ve hakemden beklenen o tarihi düdük sesi gelir. Maç başladı!

Kalecimiz mevkiinden ayrılamadığı için rakip sahaya 3 kişiyle hücum etmek zorundayız. Saha içerisinde oyuncularımızı kontrol etmek için klavyemizden yön tuşlarını kullanacağız. Taç ve Korner çizgisi dışında sahanın her yerine gidebildiğimiz bu tuşlar ile şutlarımızın yönünü ve kalenin neresine çekeceğimizi de ayarlayabiliriz. Skor olarak öne geçtiğimizde kendi yarı sahamızda top çevirerek oyunu yavaşlatmalıyız ve rakibi oyundan soğutmalıyız.

Top çevirirken oyuncularımızın yorulmaması ve her sporcunun ayağına top değmesi için pas atmalıyız ve paslar için Z tuşunu kullanabilirsiniz. Rakip yarı sahasında gol bulma çabalarımız sonuç verirse ya da rakibimizi yoğun baskıyla daralttığımız zaman pozisyonunu bulduğumuzda X tuşunu kullanarak kalelerine ölümcül şutlar gönderebiliriz. Girdiğiniz her maçta yeteneklerinizi en üst seviyede göstererek rakiplerinize dehşet saçın ve gruplarda yükselerek Şampiyonlar Ligi kupasına bir adım daha yaklaşın.