Videomax olarak 3D animasyon video ve 3D animasyon film projelerinizi başarılı bir şekilde hazırlamaya devam ediyoruz. Ayrıca 3D mimari tanıtım videoları için de firmamızın sunumlarından yararlanabilirsiniz. Günümüzde ürün ya da firma tanıtımlarda artık yeni teknolojiler kullanılmakta ve verilmek istenen mesaj aktarılmaktadır. Tüm uygulama aşamaları özenle gözden geçirilen ve iyi kurgulanan kısa animasyonlar sayesinde firmalar mesajlarını çok daha etkileyici olarak hedef kitleye sunabilir. Bizler www.videomax.com.tr olarak kolay anlaşılan, ilgiyle izlenebilen ve hedef kitlenin davranışlarını yönlendirme gücüne sahip olan 3D animasyonlar ile başarılı çalışmalarımıza devam ediyoruz.

3D Animasyon Nedir?

3 boyutlu anlamına gelen ‘3 Diemensions’un kısaltılması olan 3D animasyon çalışmalarında derinlik çalışmaları yapılmaktadır. Yani 2D animasyon ile karşılaştırıldığında sadece iki eksenli çalışmalara ek olarak derinlik vurgusu yapılan bu çalışmalarda nesne ve grafikler görsel olarak hareket ettirilir. Bu görsellerin 3 boyutlu olarak hareketlendirilmesi daha ilgi çekici bir mesaj verme yöntemi olarak bilinir.

3D Animasyon Nasıl Yapılır?

Animasyonlar son zamanlarda firmaların tanıtım faaliyetleri için tercih ettiği özel çalışmalardır. Yapılan çalışmaların ardından ortaya çıkan animasyonlar hem hareketli hem de talep edilen şekillerde başarılı sonuçlar vermektedir. Özel bilgisayarlar kullanılarak yapılan 3D animasyon filmi veya 3D animasyon video, görsel algıların izleyiciye yerleşmesini sağlar. 3D modelleme çalışmaları ile beraber görseller sanal ortama aktarıldığı için istenilen ölçü ve derinlikte tamamlanabilir.

3D animasyon için sadece program bilgisi yeterli değildir. Animasyonları hazırlayacak olan kişiler 3D modelleme çalışmalarını profesyonel olarak kullanmalıdır. Videomax olarak bu sektörde eğitimli ve tam donanımlı çalışma arkadaşlarımız ile en kaliteli hizmetleri vermeye devam ediyoruz. Uygun çalışmalar için öncelikle senaryonun doğru bir şekilde hazırlanması gerekir. Gerçeğe uygun modellemenin yapılması için de nesne ya da canlının anatomik yapısı hakkında bilgi sahibi olunmalıdır.

3D animasyon filmi ya da videosu yapabilmek için fikir, öykü ya da hikaye senaryoları şekillendirilir. Daha sonra tasarım ve modelleme çalışmalarına başlanır. Birbirine entegre edilecek olan bu çalışmaların ardından müşteri beklentileri karşılanır. Özellikle de senaryolar oluşturulurken tüm aşamaların onaylı bir şekilde ilerlemesi gerekir. Firmamız bu konuda en iyi çalışmaları sunarken her zaman projelerinizin ön plana çıkması için ilgi çeken animasyonları hazırlamaktadır.

3D Mimari Video Hizmetleri

3D mimari video çalışmaları için de artık Videomax ile iletişime geçebilirsiniz. İç mekan modelleme proje tasarımı başta olmak üzere dış mekan modelleme proje tasarımları, 3D mimarlık çizim, görselleştirme ve animasyon çalışmalarına profesyonel olarak devam eden firmamız, tasarımda projelerin görsel ve işlevini en iyi şekilde anlatmanızı sağlar. 3D mimari animasyon ile sunulan görselleriniz, hedef kitlenizi etkilerken her zaman merak uyandıracaktır. O halde sıraladığımız tüm bu hizmetlerden yararlanmak ve hedef kitlenizi etkilemek için bizimle iletişim kurabilirsiniz.