357 TL taksitle araba sahibi olma fırsatınız bulunmaktadır. Bu fırsatı gerçekleştirmeniz için tek yapmanız gereken Finansevim’e uğramaktır. Finansevim’de bulunan ödeme fonları sayesinde istediğiniz taksit tutarlarıyla ev sahibi olmanız mümkündür. Sistemin faizsiz olması en büyük avantajlarından biridir. Ödeme planı zorunluluğu bulunmadan, ödemelerinizi istediğiniz şekilde taksitlendirebilirsiniz. Finansevim ile nasıl ev sahibi olabilirim sorusunun cevabı yazımızın içerisinde yer almaktadır.

357 TL Taksitle Araba Sahibi Olma Fırsatı

Tek yapmanız gereken Finansevim’i ziyaret etmek ve Türkiye’de uygulanan faizsiz modelle ev sahibi olmak. Burada sizin için uygun olan fon, relax ödeme fonudur. Bu fon sayesinde faizsiz ve taksitleri siz belirleyerek ev sahibi olabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiği sırasıyla aşağıda belirtilmiştir.

Öncelikle almak istediğiniz evi seçmeniz gerekmektedir. Evin tutarı tamamen size bırakılan bir karardır. Bu tutar 50.000 TL veya 250.000 TL olabilir, hiç fark etmemektedir. Daha sonra taksitleri belirlemeniz gerekmektedir. Bu sistem ilk defa Finansevim tarafından uygulanmıştır. Taksitler sizin belirlediğiniz şekilde ilerler. Her ay farklı taksit ödeme fırsatınız bulunmaktadır. Örnek olarak; Ocak ayında 500 TL, Mart ayında 1000 TL, Haziran ayında 800 TL ödeyebilirsiniz. Ödemeleriniz yarıya ulaştığında ise, teslimat için hak kazanmış olursunuz. Bundan sonra biriktirdiğiniz fonu kullanabilir ve isterseniz ev isterseniz de araba satın alabilirsiniz. Bu karar, ihtiyacınız doğrultusunda size bırakılmıştır. Teslimattan sonra taksit tutarları, belirleyeceğiniz vadeye göre tekrar hesaplanır ve düzenlenir. Relax ödeme fonu ile istediğiniz zaman ödemeleri durdurabilir, mola verebilir ve daha sonra aktif hale getirebilirsiniz. Bu modelden istediğiniz zaman ayrılma fırsatınız bulunmaktadır. Modelden ayrılırken, ödemelerinizi geri alırsınız sadece fon için ödenen katılım bedeli sizden tahsil edilir. Tüm bu hususlar, en başta size net bir şekilde belirtilir ve sözleşme içeriğinde yer alır.

Bu ödeme modeli, Finansevim tarafından ödemelerinizi rahat bir şekilde geçekleştirmeniz için geliştirilmiştir. Relax ödeme fonu, çekiliş fonu ve vade ortası fonu ile Finansevim firmasından ev veya araba alabilirsiniz.

https://www.finansevim.com.tr/

https://www.finansevim.com.tr/100-000-tllik-araba-icin-357-tl-taksitle-araba-sahibi-olma/