Her mevsimde kullanabileceğiniz 2021 Gömlek Modelleri tarzları, renkleri, kalıplar ve kumaş tercihleri ile beylerin en uyumlu kombin parçaları arasına yer alır. Beyaz ve siyah gibi renk tonlarında klasik modeller beylerin dolaplarında yer alan en kurtarıcı ürünlerdir. Bunların yanında yeni sezon tasarımları arasında desenli çok tarz modellerde farklı uyumlar oluşturacaktır.

Düz Renk Klasik Gömlek Modelleri

Takım elbise içerisinde kullanıldığı kadar kot ya da kumaş pantolonlar uyumlu bir şekilde kombine edilebilen düz renkli modeller beylerin ofis konseptlerinin ayrılmaz parçasıdır. Modeller üzerindeki küçük detaylar, tarzınızı tamamlayacak ip uçları verebilir. Lacivert, bordo, krem, gri , taba gibi düz renk modeller klasik tarzlarda tercih edilebilecek uyumlu tasarımlardır. Farklı tonlarda tercih edilen lacivert modeller özel davetler için uyumlu olduğu kadar casual tarzlarınıza da renk katabiliyor.

Tarzını Yenilemek İsteyenlere Desenli Tasarımlar

Özellikle pantolon gömlek uyumlarında desenli Modelleri tercih ediliyor. Her mevsime özel desenlerde modeller bulunmaktadır. Çiçek desenli tasarımlar ilkbahar yaz sezonunda kullanılabilirken bordo gibi açık renkler üzerine siyah renkli desenler kullanılması ile sonbahar kış sezonu kombinleri elde edilebilir. Çizgili modeller ya da kendinden tasarımlarda kullanım alanlarına uyumlu olabilecek modeller arasında yer alıyor.

Spor Tarzlara Uyumlu Gömlek Modelleri

Renk tonlarına göre spor tarzlar için rahat ve kendi tarzınıza özel gömlek tasarımları tercih edebilirsiniz. Özellikle canlı renkler kot ya da desenli pantolonlar üzerinde rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Kendinden desenli 2021 Gömlek Modelleri de yeni sezonun gözde tasarımları arasına yer alıyor. Panolu farklı tasarımlar, baskılı gömlekler, cepli keten modellerde spor tarzlarla uyumlu bir şekilde kullanılabilir. Mevsim özelliklerine göre kısa ya da uzun kollu olarak tercih edilebilen modeller, pantolon uyumlarında zıt renk kombinasyonları tarzınıza yeni bir soluk katabilir. Kalıp olarak daha çok slim fit kalıplar tercih edilmekte, beyler kot pantolonlar ile spor tarzlarda gömlek tasarımlarını rahat bir şekilde kombine edebilmektedir. İş, okul, günlük kullanımlarda tercih edilebilen gömlek modelleri armalı tasarımlarla da çok beğeniliyor. Özgün ve rahat tasarımlar spor tarzların vazgeçilmez özellikleri arasında yer alıyor.