Justin Bieber'in İTÜ'de konser verdiği sırada özel güvenlik konseri izlemeden üniversiteden çıkmak isteyen öğrenciyi tekme tokat dövdü.

DIŞARDA KONSER, İÇERDE DERS

Justin Bieber İTÜ'de verdiği konsere binlerce kişi katıldı, ancak aynı gün okulda ders yapan birçok  öğrenci de mağdur oldu.

Bu öğrencilerden biri olan, İTÜ öğrencisi Ezgi Küreci, konserin olduğu gün ders çıkışında okuldan ayrılmak isterken, konser nedeniyle orada bulunan özel güvenliğin tekmelerine maruz kaldı.

Küreci, yaşadıklarını insanhaber.com'a şöyle anlattı:

"Üniversitemiz Justin Bieber konserine kapılarını açarak kar etmek için türlü planlar yaparken; biz İTÜ öğrencileri ise üniversitemiz tarafından mağdur edildik. Dersleri çığlıklar eşliğinde işleyip, sınavlarımızın son anda iptal edilmesinden; kampüs içinde adım atacak yer kalmamasına kadar bir çok sıkıntı ile karşılaştık."

BİR DE DAYAK YEDİ

Justin Bieber konserinde bir de dayak yiyen Küreci, konser günü kalabalıktan rahatsız olunca annesini aradı, annesinden arabasıyla kendisini almasını istedi. Anne, arabayla Küreci'yi okuldan almak için geldi ancak, kalabalık olan yolu açmak için arabadan inen Ezgi Küreci, İTÜ’den çıkmak isterken bir anda organizasyondan görevli bir kişinin sözlü saldırısına uğradı.

Küreci  o anı şöyle anlatıyor: 

"Bir anda diğer görevliler ile birlikte çevremi sardılar ve 'görevli olmanın' gücü ile tersleyen kişi beni ittirip tartaklamaya başladı. Olayı görüp gelen annem ve arkadaşımın sesini arkamda duyarken göğsüme tekme atıldı. Arbede esnasında annemin gözlüğü ve saati de etrafa fırlamıştı.

Bana saldırıp tekme atan görevliyi etrafta bulunanlar engellemeye çalışırken; olaya müdahale edecek İTÜ'den hiç bir görevliye ulaşamadık. Güvenlik amirliğini arayıp durumu anlattığımda hiçbir tepki alamadım. Darp edildiğimizi öğrenip yanımıza gelen arkadaşlarımız da defalarca İTÜ Güvenlik Amirliği'ni aradılar, fakat herkesin de gördüğü gibi İTÜ bizi tam anlamıyla magandaların arasında yalnız bırakmıştı..."

SALDIRININ ÜSTÜ KAPATILDI

Konser mağduru olurken bir yandan da kendisine saldıran kişinin peşine düşen ancak Polis geldiğinde saldırgan görevlinin kaybedildiğini belirten Ezgi Küreci, “İfade almaya çalışıldığında olaya şahit olan diğer görevliler olayı gördüklerini bile inkar eder halde saldırının üstünü kapatmaya çalıştılar. Olayın üstünden ikibuçuk saat geçip biz hastaneye ve karakola sevk edilirken İTÜ görevlilerinden kimse hala olay yerine gelmemişti”  diyerek İTÜ’nün de bu olay karşısında sessiz kalmasını kınadığını belirtti. (insanhaber.com)