Reklam sektörünün olmazsa olmazları arasında baskı bulunur. İhtiyaca göre birçok baskı çeşidi bulunur. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte günümüzde sık kullanılan baskı çeşidi, dijital baskıdır. Dijital baskı, kullanımı ve avantajları sayesinde geleceğin baskısı olarak da görülür.

Dijital baskının kullanımı, diğer baskı çeşitlerine göre kolaydır. Örneğin; baskı sırasında kalıpların değiştirilmesi gibi bir durum yaşanmaz. Baskı süresi konusunda tasarruf sağlar. Değişiklik yapmak istendiğinde zorluk yaşanmaz.

Seri baskılarda kullanılacak en uygun baskı çeşidi, dijital baskıdır. Baskının dijital olması, fiyatın daha yüksek olduğunu düşündürebilir. Aksine az maliyetlidir. Ayrıca bir baskıda milyon adet basılabilir. Geleceğin baskısı olarak da görüldüğü için sürekli geliştirilmektedir.

Dijital Baskının Avantajları Nelerdir?

Dijital baskının en büyük avantajı, geliştirilebilir olmasıdır. İcat edildiği ilk yıllarda uygun maliyetli olmasına rağmen görüntü kalitesi düşüktü. Ancak şu an çözünürlük kalitesi oldukça yüksektir. İç ve dış mekânlarda rahatlıkla kullanılabilir.

Mağaza girişlerinde ya da tabelalarda görülen baskılar, dijital baskı ile yapılmıştır. O kaliteli reklamları yapabilecek başka bir baskı çeşidi yoktur. Özel bilgisayarlar sayesinde baskılar hızlı ve pratiktir.

Dijital baskının avantajlarından tam olarak yararlanabilmek için işini profesyonel olarak yapan bir firmayla çalışılmalıdır. Aksi takdirde istenilen kalitede bir baskı almak mümkün değildir. Baskı öncesinde yüksek donanımlı bilgisayarlar kullanılması gerekir. Baskı yapan kişi, programlara hâkim olmalıdır. Kısa sürede tasarımı hazırlamalı ve baskıya başlamalıdır.

Dijital baskı fiyatları da baskıya ve firmaya göre değişkenlik gösterebilir.

Dijital Baskı Nereden Yaptırılır?

Dijital baskı yapan birçok firma bulunur. Burada firmanın profesyonel olmasına dikkat edilmelidir. Bu sayede hem kaliteli baskılar elde edilebileceği gibi hem de uygun fiyat avantajlarından yararlanılabilir.

Boran Reklam, dijital reklam sektöründe yıllardır profesyonel hizmet veren bir firmadır. Yaptığı çalışmalarla, her kesimin dikkatini çeker. Web sitesinde referans olarak mağaza ve açık hava görüntülerine yer verir. Yaptığı baskı ve kullandığı makineler hakkında bilgiler sunar.

Bunu yapmasının sebebi, müşterilerinin güvenini sağlamaktır. Müşterilerini memnun etmek için kaliteli baskıları, en uygun fiyatlara sunmaya çalışır. Dijital baskının farkını görmek için iletişime geçebilirsiniz.