Gazeteci Serkut Bozkurt, gazeteci Şule Aydın'ın YouTube kanalındaki yayında, Sezgin Baran Korkmaz'dan para alan gazeteciler arasında Ahmet Hakan'ın da olduğunu iddia etmişti. 

Bu iddianın ardından Ahmet Hakan sosyal medya hesabında Serkut Bozkurt'un ismini vermeden dava açacağını, söz konusu iddianın "alçakça" bir iftira olduğunu yazdı.

Hakan, “Dün akşam saatlerinde bir YouTube yayınında kendisine “gazeteci” diyen ama adını ilk kez duyduğum bir şahıs, hakkımda alçakça iftiralar attı. Bugün itibariyle bu müfteri şahısla ilgili suç duyurusunda bulunuyorum. Kendisiyle yargı yoluyla hesaplaşacağız” dedi.

Ahmet Hakan'ın son paylaşımının ardından bugün yine Şule Aydın'ın YouTube kanalına konuk olan Serkut Bozkurt şunları söyledi:

Ahmet Hakan'ın dava açmasından mutlu oldum. Ancak bana henüz bir tebligat veya avukatları üzerinden bir haber, mesaj gelmedi. Sezgin Baran Korkmaz'ın "Ahmet Hakan'a para veriyorum" dediğine şahit olan en az iki tanığım var. İkisi de mahkeme sürecinde tanık olarak katılmayı kabul eden isim.

Hakkında iftira attığımı iddia eden Hürriyet Gazetesi Genel Yönetmeni Ahmet Hakan, dava açma konusunda bu kadar cömertse, çalıştığı Demirören Grubu hakkındaki 750 milyon dolarlık kredi konusunda da açıklama yapmasını ve bu haberlerin yalan olduğunu söylemesini beklerim.