Promosyon çanta, işlerinizi büyütme hedefinizde size yardımcı olacak en önemli reklam stratejilerinden biridir. Logolu bir çanta ile markanızı daha görünür hale getirebilirsiniz. Müşterilerinize ve çalışma arkadaşlarınıza verebileceğiniz logo baskılı promosyon çanta ile pazarlama kampanyalarınızı daha etkili hale getirmeniz mümkün. Tabii, bu aşamada firma seçimini doğru yapmanız gerekiyor.

Net Bilişim, çanta üreticisi olarak her zaman size yardımcı olan bir firmadır. Logonuzun olduğu bir promosyon çanta için burayı tercih edebilirsiniz. Profesyonel ekibiyle markanızın büyümesi için çantaları kaliteli malzemeler kullanarak hazırlar. Farklı kategorilerde sunduğu çantalar arasında istediğiniz seçimi yapabilirsiniz. Net Bilişim ile toptan promosyon çanta almanız mümkündür.

Promosyon Çanta Nedir?

Promosyon çanta, bir çantanın tasarımında markanızı simgeleyen logonun basılı olduğu çantalardır. Sırtta veya kolda taşınabilen modelleri mevcuttur. Kaliteli malzemelerle gerçekleştirilen promosyon çanta imalatı sayesinde uzun yıllar boyunca kullanım sağlar. Firmanızın tanıtımı amacıyla yaptırdığınız promosyon çantaları bir fuar esnasında davetlilere verebilirsiniz. Dilerseniz, özel bir günde müşterilerinize hediye olarak gönderebilirsiniz.

Promosyon Çanta Modelleri

Baskılı promosyon çanta için her imalatçı farklı modeller sunar. Promosyon çanta firmaları arasında Net Bilişim bu konuda koleksiyonunu oldukça geniş bir yelpazede sunar. Birçok farklı modeli, toplu bir şekilde sipariş vermeniz mümkündür. Net Bilişim’in markanız için hazırladığı modeller aşağıdaki gibidir:

·       Bilgisayarların daha rahat şekilde taşınmasını sağlayan promosyon laptop çantası

·       İstenen malzemeleri kolay şekilde taşımak için sırt çantası.

·       Evrakların taşınmasına özel olarak hazırlanan evrak çantaları

Yukarıdakiler arasında istediklerinizden birini veya birkaçını seçmeniz mümkündür. Markanızın tanıtımı açısından promosyon sırt çantası da laptop çantaları da etkilidir. Farklı tasarımları görmek için Net Bilişim firmasının internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Promosyon Çanta Üretimi Yapan Firmalar

En az yatırımla markanızı tanıtmak isterseniz, öncelikle doğru bir firma tercih etmelisiniz. Çanta imalatçıları arasında tercih yaparken aşağıdaki faktörlere dikkat etmelisiniz:

·       Firmanın daha önce yaptığı promosyon çanta hizmeti için araştırma yapın.

·       Kullanıcı deneyimlerini takip edin. Firmadan daha önce sipariş veren müşterilerin yorumlarını okuyabilirsiniz.

·       Firmanın kullandığı malzemelerle alakalı bilgi alın. Kalitesiz malzemeler kullanılan bir çantanın uzun ömürlü olması mümkün değildir.

Firma baskılı promosyon çanta, bir nevi markanızın taşınabilir billboard reklamıdır. Hediye ettiğiniz kişiler, bu çantayı bir yere giderken çevreye sizi tanıtır. Bu nedenle dikkat etmeniz gereken ilk konu, güvenilir bir firmayla anlaşmaktır. Net Bilişim’den alabileceğiniz toptan çanta ile markanızı her yere tanıtmanız mümkündür.

Promosyon Çanta Nasıl Yapılır?

Markanızın logosunun olacağı çantaların nasıl üretildiğini merak edebilirsiniz. Bunun için birkaç aşama vardır. Bunları aşağıdaki listede görebilirsiniz:

·       İlk olarak çantanın tasarımını işin uzmanıyla birlikte belirlemelisiniz.

·       Logonun konumuna karar verilir. Örneğin profesyonel promosyon laptop çanta imalatçıları, çantanın başkaları tarafından dikkat çekeceği yeri belirler.

·       Çantanın rengiyle logonun rengi uyumlu halde olmalıdır.

·       İşin uzmanı, logonun yazı stilini belirler.

Uzman bir firma, bu özel tasarım promosyon çanta için baskı aşamasında kaliteli malzemeleri kullanılır. Çantanın kaliteli olması, logonuzun uzun süre boyunca herhangi bir hasar görmemesi anlamına gelir. Net Bilişim, tüm bu aşamalara dikkat eden bir firmadır. Promosyon çanta siparişi için firmayla iletişime geçebilirsiniz.

Promosyon Çanta için Dikkat Edilmesi Gerekenler

Şirketinizin tanıtımı için promosyon çanta, en iyi hediye seçenekleri arasında yer alır. Özel bir günde bu çantaları, müşteri, dernek, ortak şirketler gibi birçok yere gönderebilirsiniz. Tabii, bu aşamada firma kadar sizin de dikkat etmeniz gereken konular vardır. Bunları aşağıdaki maddelerde görebilirsiniz:

·       Öncelikle hedefinizi belirleyin ve nasıl bir çanta istediğinize karar verin.

·       Özelleştirmek için yeni yazı stillerine, resimlere ve çanta tasarımına dikkat edin.

·       Markanıza en uygun tarzı belirleyin.

Tüm bu aşamalara dikkat ettiğiniz takdirde markanızı parlatmaya hazırsınız. Seçtiğiniz çanta modeline göre logonuzun görülme oranı değişiklik gösterir. Örneğin; her yerde kullanılabilecek bir sırt çantası, marka bilinirliğini arttırır.

Promosyon Çanta Fiyatları

Seçtiğiniz çantanın modeline bağlı olmakla birlikte promosyon çanta fiyatları değişiklik gösterir. Sırt çantası ile laptop çantasının arasında bir fiyat farkı görülebilir. Bunun yanında baskı aşamasında harcanan işçilik de fiyatı etkileyen bir diğer faktördür. Çanta üreticileri arasında belirli fiyat farklılığı vardır. Fiyatları araştırırken ek olarak firmalara bakmalısınız.

Net Bilişim, İstanbul çanta imalatçıları arasında uygun fiyatlar biçen bir firmadır. İstediğiniz promosyon çanta için kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz. Bunun için çok fazla bütçenizi zorlamanıza da gerek yoktur. Net Bilişim, her zaman sizi memnun eden fiyat seçenekleriyle en iyi logolu çanta modellerini hazırlar! Promosyon Çanta hakkında bilgi edinmek ve teklif almak için adresimizi ziyaret edin.

https://www.netbilisim-tr.com/uretim-bolumu/promosyon-canta/