Kayserispor, eski futbolcusu Adnane Tiaghodouini’nin alacakları nedeniyle FIFA’dan bir dönem transfer yasağı aldı. Kayserispor’dan yapılan açıklamada, “Devre arası transfer dönemini transfer yapmadan geçirerek de başarılı olacağımıza inanmaktayız” denildi.

Kayserispor’un eski futbolcusu Adnane Tiaghodouini alacakları nedeniyle FIFA’ya başvurdu. Başvuruyu değerlendiren FIFA, Kayserispor 1 dönem transfer yasağı cezası verdi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kulübümüz yasal süreci uzatarak belki, Şubat sonrasına cezayı bıraktırabilirdi. Ancak durumu 2 ay önce değerlendiren yönetimimiz 2018-19 yaz transfer sezonunu riske etmemek için, bir dönem transfer yasağı cezasının 2017-18 sezonu devre arasında çekilmesinin uygun olacağını mütalaa ederek, süreci uzatma gayretinde olmamıştır” denildi.

Sakat ve cezalı oyuncuların dönmesiyle devre arasında eksiklerin tamamlanacağı belirtilen açıklamada, “Sakat ve cezalı oyuncularımızın devre arasına kadar takımımıza dönmesi ile birlikte eksiklerimiz tamamlanacak olup, kısıtlı zaman ve kısa araştırma sonucu pek de fayda sağlamayacağını düşündüğümüz devre arası transfer dönemini transfer yapmadan geçirerek de başarılı olacağımıza inanmaktayız” ifadelerine yer verildi. 

Kaynak: Gazete Duvar