Şu ana kadar kadrosuna Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Fernandao, Fabiano, Abdoulaye Ba'yı katan Fenerbahçe; bu çarpıcı transferlerini Josef de Souza ve Nani ile devam ettirdi.

NTV Spor'un haberine göre; sarı-lacivertliler Robin van Persie ile de anlaşma sağlandı. Geçtiğimiz hafta Hollandalı futbolcunun menajeriyle İstanbul'da ön protokol imzalandı. Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Dirk Kuyt'ın da kilit rol oynadığı transferin, Nani'nin imzasından sonra açıklanması bekleniyor. Van Persie ile yapılan anlaşma 4 yıllık olarak belirlendi.

Transferde ilk görüşmeleri Sportif Direktör Giuliano Terraneo yaparken, bu transferin yapılmasını çok isteyen Başkan Aziz Yıldırım'ın görüşmelerde bizzat sürece dahil olmasının da transferin önünü açtığı belirtiliyor.

Manchester United kulübünün yeni sezon planlamasında yer vermediği van Persie'nin bonservisinde kolaylık sağlamasıyla birlikte transfer çözüme kavuştu. Sarı lacivertliler önümüzdeki günlerde van Persie için de Şükrü Saracoglu Stadı'nda taraftara açık imza töreni düzenlemeyi planlıyor.