Fenerbahçe ile Benfica arasında oynanan UEFA Kupası yarı final maçında Sarı-Lacivertli ekip sahasında ağırladığı Benfica'yı yendi.

Bu galibiyet akıllara "Benfica Fenerbahçe'yi tır gibi ezer" diyen Rasim Ozan Kütahyalı'yı getirdi. 

Maçın başından beri oyununun kontrolünü elinde tutan Fenerbahçe, deyim yerindeyse ilk yarıda direkleri dövdü. Önce Sow'un kafa vuruşu ardından da Cristian'ın penaltı atışı direkten döndü. İkinci yarıda da Kuyt'un vuruşu yine direkten dönerken Sarı-Lacivertli ekip görkemli gecede adeta direklerle boğuştu.

Dakikalar 70. gösterdiğinde Fenerbahçe aradığı golü Egemen'in kafasından buldu. Kullanılan köşe vuruşunda Egemen topa sıfır noktasından kafa vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi.

“FENER BENFİCA KARŞISINDA PAS PAS OLUR''

Gözler, "Benfica Fenerbahçe'yi tır gibi ezer" deyip, Fenerbahçe'nin galip gelmesi halinde Fenerbahçe kravatı takacağını söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı’ya çevrildi.

Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Derin Futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi yarı finalindeki rakibi Benfica karşısında şansı olmadığını söylemiş ve "Benfica Fenerbahçe'yi tır gibi ezecek gibi duruyor. Fener Benfica karşısında pas pas olur'' demişti.

“BU FENER PASPAS YAPAR”

Maç sonrası canlı yayında Galatasaraylı Rasim Ozan Kütahyalı "Yanılmışım bu Fenerbahçe, Benfica'yı Lizbon'da paspas yapar" dedi.

Kütahyalı kravat olmasa da canlı yayında Fenerbahçe atkısı taktı.

İŞTE SOSYAL MEDYADAKİ YORUMLAR:

Beyaz tv yi açın Rasim Ozan Kütahyalı FB atkısı taktı daha ne olsun

Benfika feneri paspas yapar diyen, Rasim ozan kütahyalı'dan haber alınamıyor...!

"Ben 3-3 lük sevilla maçında ağladım" rasim ozan kütahyalı

Rasim Ozan Kütahyalı Fenerbahçe Yenerse Atkı Takıcam dedii Merakla bekliyoruzzz !!

Rasim Ozan Fenerbahçe atkısı takmış HAYIRRRRRRRRR

Rasim Ozan atkıyı taktı özür diliyor. FENERLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ!

(Gazeteciler.com)