Spor Toto Süper Lig 3. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Gaziantepspor'u konuk etti. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 1-0 kazandı.

Galatasaray'ın Balıkesirspor'a 2-0 yenildiği haftada Gaziantepspor'u 1-0 mağlup eden Sarı-Lacivertliler, çok önemli 3 puanın sahibi oldu. Maçın başından itibaren üstün bir futbol sergileyen fakat son vuruşlardaki başarısızlık nedeni son bölüme kadar gol bulamayan Fenerbahçe, 80. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen kaptan Emre Belözoğlu topu ağlarla buluşturdu ve Fenerbahçe'yi galibiyete taşıdı.

TARAFTAR EMENİKE’Yİ ISLIKLADI

Mücadelenin ikinci yarısında Emenike ile Emre arasında yaşanan tartışma sonrasında, taraftarlar Emre Belözoğlu'nu haklı bularak Emenike'yi her ayağına top geldiğinde ıslıkladı. Bu olaydan 5 dakika sonra teknik direktör İsmail Kartal, Emenike'nin yerine Webo'yu oyuna dahil etti. Emenike oyundan çıkıp direkt soyunma odasına gitti.

Kadıköy'de oynanan karşılaşma Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe bu sonuçla puanını 7’ye yükseltirken, Gaziantepspor 4 puanda kaldı. Fenerbahçe, gelecek hafta Akhisar’a konuk olacak, Gaziantepspor ise İstanbul Başakşehir’i ağırlayacak.