Aziz Yıldırım'ın dün akşam Fransa'dan İstanbul'a dönüşü sonrası yapılan karşılamayı canlı yayınlayan kulübün resmi kanalı FB TV, taraftarların hükümet ve Cemaat aleyhine protestoları sırasında yayının sesini kesti.

Yargıtayın, şike davasında aldığı cezaları onadığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün akşam Fransa'dan İstanbul'a dönüşü sonrası yapılan karşılamayı canlı yayınlayan kulübün resmi kanalı FB TV, taraftarların hükümet ve Cemaat aleyhine protestoları sırasında yayının sesini kesti.

Yargıtay kararı açıklandığında Fransa'da bulunan Yıldırım, gelişmeler üzerine dün akşam Türkiye'ye döndü.

Yıldırım'ı, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde, kulübün yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, amatör şubelerin kaptanları ve sporcuları, kulüp yetkilileri ile çok sayıda Fenerbahçeli taraftar karşıladı.

Erken saatlerden itibaren havalimanına gelen çok sayıda taraftar, Yıldırım'ın uçaktan inişiyle, "Ne Cemaat ne AKP tam bağımsız Fenerbahçe', 'Hükümet istifa' ve 'hırsız var' tezahüratlarında bulundu.

Karşılamayı canlı yayınlayan FB TV, sloganların Aziz Yıldırım'ın otobüsün içinde taraftarlara yaptığı konuşma boyunca sürmesi üzerine önce yayının sesini kıstı, ardından da görüntülerin üzerine Fenerbahçe marşları çaldı.

FB TV, havalimanındaki karşılamanın ardından Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe taraftarlarıyla Aziz Yıldırım'ın buluşacağı etkinliği ise yayınlamamayı tercih etti. (BirGün)