Ev ya da ofis gibi mekanlarda bulunan tüm eşyaların, bulunduğu yerden yeni bir yere taşınmasına evden eve nakliyat denmektedir. Bu hizmet çerçevesinde firmamız, müşterilerinin ihtiyaçlarını en doğru ve uygun şekilde tespit etmekte ve en memnun edici hizmeti sunmaktadır.

 Firmamızın evden eve nakliyat işleminde titizlikle gerçekleştirdiği ana süreçler:

 - Montajlı eşyaların sökülmesi ve parçalarının paketlenmesi,

 - Paketlenmesi tamamlanmış her eşyanın nakliye aracına taşınması,

 - Nakliye aracının tüm eşyaları yeni adrese ulaştırılması,

 - Paketli eşyaların nakliye aracından yeni mekana taşınması,

 - Yeni mekanda, eşyaların paketlerinin açılması ve montaj gerektiren eşyaların montajının yapılması,

 - Her eşyanın, müşterinin istediği yere yerleştirilmesidir.

 Evden eve nakliyat işlemi sürecinde, müşterimizin talebine göre eşyalar paketlenmiş şekilde, bir süreliğine uygun bir depoda korunabilmektedir. Yeni adres belli veya hazır olduğunda, nakliye işlemi firmamız tarafından depodan yeni mekana gerçekleştirilmektedir.

 Evden Eve Nakliyat Ücretleri ve Hesaplanması

 Evden eve taşımacılıkta, nakliye bedelleri genel olarak aşağıdaki parametreler baz alınarak hesaplanmaktadır. Bu parametreler:

 - Kilometre ölçü biriminde yol mesafesi,

 - Aracın tüketeceği yakıt gideri,

 - Varsa yol ve köprü ücretleri,

 - Hamaliye masrafları,

 - Eşyaların ağırlıkları, miktarları ve asansör durumudur.

 Firmamız; Trabzon, Rize, Ordu, Giresun ve Artvin illerinin her ilçesine, en yüksek paketleme ve taşıma kalitesinde hizmet sunmakta ve Trabzon evden eve nakliyat ücretleri arasında en uygun ücretle hizmet veren firmadır. Nakliye ücretleri hesabı, yukarıdaki ana parametreler bazında hesaplansa da firmamız her parametre için minimum birim fiyatlarda ücretlendirme yapmaktadır.

 Evden Eve Nakliyat Çeşitleri

 Firmamız evden eve nakliye işlemlerini, sizin talepleriniz doğrultusunda ve üç farklı tipte gerçekleştirilmektedir. Bu uygulama tipleri:

 - Birinci uygulama türünde; bütün demontaj, montaj ve paketleme işlemleri tarafımızca yapılmaktadır.

 - İkinci uygulama türünde; sadece mobilyaların ve beyaz eşyaların demonte ve monte işlemleri, paketlenmesi tarafımızca yapılmaktadır. Diğer, nispeten daha küçük boyutlardaki eşyalar ise, müşteri tarafından paketlenmektedir. Tüm eşyalar yine bir araç ile firmamız tarafından taşınmaktadır.

 - Evde bulunan her türlü eşya müşteri tarafından sökülmekte, paketlenmektedir. Sadece nakliye ve hamaliye işlemlerini firmamız gerçekleştirmektedir. Yeni mekana ulaştırılan eşyaların kurulumu ise yine müşteriye aittir.